3 i 4 de juny

L’Art Impossible

Compartir

El festival que reivindica l'art inclusiu

El dissabte 3 i el diumenge 4 de juny acollim, junt amb l’Institut del Teatre, el Festival l’Art Impossible. També hi haurà activitats a la plaça Margarida Xirgu

Durant dos dies, el festival ofereix l’oportunitat de compartir, conèixer i gaudir de diversos espectacles i activitats en les quals persones amb i sense discapacitat exploren diferents disciplines artístiques.

S’exhibiran les darreres creacions de grups i col·lectius de teatre, dansa, música i arts plàstiques que vetllen per l’accés universal a la participació i a la professionalització artística. Obres i creacions que destaquen pel seu caràcter innovador i aporten una mirada transformadora de l’art.

Consulteu el programa d’espectacles i activitats aquí

L’entrada és gratuïta i totes les activitats són accessibles.

L’aforament dels espais és limitat i, per això, cal fer reserva prèvia, abans del 2 de juny a les 14 h:

1. A través del club TR3SC a la web www.tresc.cat

2. Per col·lectius i entitats. A través del correu electrònic artimpossible@comedianet.com, indicant l’espectacle o activitat al que voleu assistir (a l’assumpte del correu), el dia, l’hora i el nombre de localitats (en el cos de text). La reserva serà vàlida un cop sigui confirmada per correu electrònic.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

3 i 4 de juny

Diferents espais

Gratuït (amb reserva prèvia)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x