Divendres 30 de gener

Mor Shani & Paul Sixta Landhol: Taller Intergeneracional

Compartir

Edat recomanada: de 6 a 99 anys

AQUEST TALLER TÉ LLOC AL GRANER, FÀBRICA DE CREACIÓ (c. Jane Adams, 14-16, Barcelona)

Love-ism s’ha inspirat en el llibre L’art d’estimar, d’Erich Fromm. És un projecte que explora la intimitat dels ésser humans i que ha donat lloc a una peça escènica, una sèrie de duets, tallers i una pel·lícula. Al Mercat presentem la pel·licula, Love-ism | Things That Matter, un duet i oferim un taller.

Els mètodes de treball d’aquest estudi i aquesta trajectòria de producció aspiren a mostrar una manera essencial de pensar entorn de la creació i la presentació de la dansa contemporània amb la comunitat i dins d’ella, en què s’anima els participants i el públic a esdevenir coautors i espectadors crítics.

Amb els tallers Love-ism s’exploren el moviment personal autèntic de cada participant, de manera que els cossos inexperts i els entrenats es puguin trobar en un espai comú. Es fa servir el coneixement intuïtiu dels cossos per entendre i enriquir les tries personals a l’hora d’improvisar i per experimentar amb els fonaments del fet de «ballar junts». Seguint la praxi que es desenvolupa a l’estudi de Love-ism, els participants utilitzen les dades conegudes de les diverses personalitats i miren de crear un tot que sigui més que la suma de les parts. El tacte i idees sobre l’amor com ara la reciprocitat i la cura es transformen en narratives corporals sobre l’experiència humana de la intimitat. L’emoció es fa servir com a motor del moviment.

Els tallers es fan a mida per a cada grup i en tots es crea un producte de videoart per als participants. Són adeqüats tant per a no ballarins com per a ballarins i grups mixtes.

El resultat del taller es gravarà i formarà part de l’espectacle LOVE ISM. Taller en anglès.

FPK_LOGO-WEB-XS ambaixada-holandax-web

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Divendres 30 de gener

18h

Graner

3€

Durada: 2h

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x