Dissabte, 17 de gener

Mitja Hora Abans 'Ölelés' Introducció a l’espectacle d’Ölelés’

Compartir

Per estar més informats d’una manera amena i accessible de tot el que veurem a l’escenari. Tindrem les veus i històries més íntimes i properes, desvetllant detalls i referències del llenguatge i contextos de la companyia i del creador

Avui, a càrrec de… Artur Villalba

ARTUR VILLALBA– coreògraf, ballarí i professor

Entre les seves coreografies, Villalba ha presentat Fràgil (3r premi al certamen coreográfico de Madrid), La lluna sota escorpí, A l’hora que tu vulguis, Rituals (produïda pel Sitges Teatre Internacional), Mat (coreografiada juntament amb Jordi Cortés), i Los Nadie (amb Jordi Cortés pel col·lectiu de dansa integrada Liant la Troca). Apart de les seves pròpies peces, com a ballarí ha treballat amb les companyies L’Anonima Imperial, cia Jordi Cortés, Cia Clara Andermat, i Liant la Troca (col·lectiu de dansa integrada).

Coordinació Mitja Hora Abans BDDANSA/ Toni Jodar_ Beatriu Daniel

 

 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2014-2015

Dissabte, 17 de gener

20:00h

Sala SG

Activitat gratuïta presentant l'entrada de l'espectacle

Durada: 30'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x