Del 18 al 21 d’octubre

ERRE QUE ERRE, BILLY COWIE i ELOI MADUELL IDN Plus: Vídeo instal·lacions i memòria IDN

Compartir

ERRE QUE ERRE – Muvers

Muvers és una plataforma de vídeos artístics basats en tecnologia immersiva amb format de visió 360º. La persona que interactua amb el vídeo controla el punt subjectiu de visió. L’espectador construeix el seu propi recorregut: decidint què vol veure, on s’atura, què escull o què descarta. L’edició del propi material artístic i els diferents suports disponibles (web, iPad, Oculus Rift i Leap Motion )  fa que el resultat final sigui una experiència única en cada visionat.

Erre que erre és un col·lectiu de creadors i intèrprets que desenvolupen el seu treball a partir de la creació i experimentació de noves formes i concepcions de la dansa i el moviment i que serveix com a plataforma  a diverses col·laboracions interdisciplinars que donen com a resultat nous formats escènics/expositius i propostes artístiques. Erre que erre sempre ha entès el treball en equip com a centre de la seva pròpia identitat.

 

BILLY COWIE – In the flesh

Vídeo instal·lació en la qual el públic, amb ulleres 3D, se sorprèn al veure una ballarina en el terra que és en realitat una projecció. Sembla que està en carn i os, però després de ballar durant 4 minuts s’esvaiex en el no-res…

Billy Cowie treballa en els camps de la dansa, la instal·lació i la dansa a la pantalla. Ha realitzat projectes per a la BBC, Channel 4, etc; actualment és investigador a la Universitat de Brighton.

 

ELOI MADUELL – Playmodes

Playmodes és una instal·lació interactiva en què l’usuari balla davant d’una càmera i el sistema replanteja els seus moviments en el ritme. Es pot veure com un mirall màgic del segle XXI, o com un vídeo karaoke de dansa. La idea de la instal·lació és permetre que la gent jugui com en una situació de clip de vídeo. Ballant al ritme de la música l’envolta, l’usuari es veu repetit i coreografiat virtualment, torna a reproduir-se en bucles sincronitzats amb el ritme, time-stretched i múltiples còpies d’ell mateix. La instal·lació és controlada per un VJ que manipula els efectes del vídeo per amplificar l’experiència de l’usuari.

 

MEMÒRIA IDN

Monitors amb documentació de edicions passades d’IDN i LABS NU2. 1a planta.

Col·laboracions artístiques en videoescenogafies de Núria Font amb María Muñoz / Mal Pelo i Àngels Margarit/Cia Mudances. Foyer.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Del 18 al 21 d’octubre

De 16h a 22h

Diferents espais del Mercat de les Flors

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x