16, 17 i 18 d'octubre

MURIEL ROMERO, PABLO PALACIOS I DANIEL BISIG IDN PLUS: TALLER “Cos, so i imatge: sinèrgies i connexions algorítmiques”

Compartir

En aquest taller trans-disciplinar es treballarà sobre alguns principis comuns a les arts del moviment, la música i les arts visuals i es buscarà una fertilització mútua entre aquestes disciplines mitjançant l’ús de sistemes interactius digitals. S’analitzarà de forma pràctica com aquest estudi pot contribuir al desenvolupament de la coreografia, la composició electroacústica i la generació de llum i imatge en temps real. En aquest sentit s’experimentarà amb diverses tècniques per el disseny d’aquesta mena d’instruments digitals capaços d’expandir l’expressivitat del moviment corporal a altres modalitats sensorials com l’acústica i la imatgeria visual.

Aquestes tècniques inclouen mètodes d’anàlisi computeritzat i sonificació de qualitats de moviment, models de cognició corporificada (embodied cognition) i algoritmes generatius que provenen del camp de la intel·ligència artificial, com ara xarxes neuronals artificials o sistemes d’intel·ligència eixam (swarm simulation). Experimentarem no només com aquests instruments multi-modals poden ser una valuosa eina per generar entorns immersius en un context escènic, sinó també l’ús d’aquesta tecnologia interactiva com un mitjà per amplificar la consciència corporal i els límits de la pròpia fisicitat.

Taller dirigit a coreògrafs, ballarins, músics, artistes visuals i programadors i enginyers informàtics interessats en affective computing.

Professors Pablo Palacio i Muriel Romero (Instituto Stocos) i Daniel Bisig.

Dins del programa IDN Plus. Homenatge a Núria Font. + informació

Els interessats a participar-hi poden enviar el seu currículum fins el 30 de setembre a muriel@stocos.com. Places limitades. 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

16, 17 i 18 d'octubre

De 10 a 15h

Sala PB

60€ (estudiants 45€)

Durada: 15h

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x