20 d'octubre

IDN Plus: Projecció ‘HABITAT (2011)’

Compartir

Projecció memòria del Mapping Habitat. Treball col·laboratiu amb Núria Font

ACTIVITAT CANCEL·LADA DIA 19, PASSA A DIA 20 D’OCTUBRE

Projecció memòria del mapping presentat en el marc del Festival VAD de Girona 2011 i del Festival Internacional Danzalborde de Valparaíso, Xile, al 2011. Hem volgut recuperar un dels primers mappings que es van fer a Catalunya.

Habitat és un treball col·laboratiu sota la direcció executiva de Núria Font, amb disseny visual d’Eloi Maduell, direcció coreogràfica de Toni Mira i música de Santi Vilanova.
Interpretat per Eneko Alcaraz, Natàlia Espinet, Isidre Rebenaque, Neus Villa i Fàtima Campos. Il·luminació de Conrado Parodi.

Una producció de NU2s en coproducció amb el Festival Danzalborde de Valparaíso (Xile) i el festival VAD de Girona. Amb la col·laboració de l’Animal a l’esquena i l’Institut Ramon Llull.

La proposta original utilitzava la façana de l’edifici que acull la Fundació Rafael Masó, a Girona, i el Parque Cultural Valparaíso.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

20 d'octubre

21:30h i 22h

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x