19 d'octubre

IDN Plus: Presentació llibre: CUERPO DE LETRA #7

Compartir

El cuerpo incalculable. William Forsythe, Gerald Siegmund y los diferenciales de la danza

Presentació a càrrec del professor Gerald Siegmund

Aquest nou llibre de Cuerpo de Letra, col·lecció de dansa i pensament del Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre, ha comptat amb la coordinació i edició del dramaturg i teòric de dansa i professor de Teoria i Història de la Dansa a al Conservatori Superior de Dansa de Barcelona Roberto Fratini, i de l’editora i professora titular d’Estètica i Teoria de les Arts i d’Història de la Música de la Universitat de Barcelona, Magda Polo.

Aquest volum està dedicat al coreògraf de referència William Forsythe fent un recorregut per la seva obra, des de les peces neoclàssiques dels anys 80 fins a les instal·lacions coreogràfiques de les darreres dècades. I es fa a través de 3 dels assajos del teòric que ha seguit amb més lucidesa el treball de Forsythe, el professor alemany de Coreografia i performance de la Universitat alemanya de Giessen Gerald Siegmund, a més de diferents escrits del propi Forsythe.

Coedició amb l’Institut del Teatre

Cuerpo de letra - 'El cuerpo incalculable'

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

19 d'octubre

17h

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x