Del 14 al 17 i del 20 al 23 de febrer de 2013

ERRE QUE ERRE / MR. FOGG IDN 2013: Rembinhutur (instal·lació)

Compartir

Rembinhutur sorgeix com una evolució natural en l’experimentació i el desenvolupament del format vídeo-dansa/vídeo-art/vídeo-assaig al qual Erre que Erre s’ha sentit sempre tan lligat; i la trobada amb Carles Ribot (Mr. Fogg) va ser determinant, ja que va propiciar un nou plantejament a l’hora de concebre un nou vídeodansa. L’experiència de gravar en format panoràmic inversiu de 360º té com a resultat un escurçament de la distància entre públic i intèrpret.

Rembinhutur proposa una experiència immersiva a través d’un vídeodansa interactiu, on el públic podrà explorar l’escena escollint i buscant els seus propis angles de visió per gaudir de la coreografia d’una manera personal. Aquest vídeo és el primer d’un projecte serial més extens fruit de la col·laboració d’Erre que Erre i Mr. Fogg. Aquesta sèrie de vídeos oferirà una nova mirada participativa a l’experiència audiovisual del vídeodansa, i donarà un pas més enllà submergint el propi espectador en l’escena, de manera que aquest anirà descobrint què passa des de diferents perspectives: la coreografia podrà veure’s des d’infinits punts de vista.

Erre que Erre és un col·lectiu de creadors i intèrprets que treballen a partir de la creació i l’experimentació de noves maneres de concebre la dansa i el moviment, i que serveix com a plataforma per a diferents col·laboracions interdisciplinàries que tenen com a resultat nous formats escènics/expositius i altres propostes artístiques. Erre que Erre sempre ha entès el treball en equip com el centre de la seva pròpia identitat.

Mister Fogg és una productora especialitzada en projectes audiovisuals immersius i interactius a través de vídeos panoràmics en 360º, i actualment assumeix tant producció audiovisual (rodatge amb càmeres de vídeo panoràmiques, stitching, edició i postproducció) com producció digital (visualitzacions a través de webs Flash, iPad/iPhone i Apple TV, pròximament, Android).

Mister Fogg són: Carles Ribot (director de Mr. Fogg i director creatiu), Àlex Llopis (realitzador i fotògraf), Melania Valero (productora executiva) i Eduardo Galán (desenvolupador creatiu i multimèdia).

Fitxa artística

Idea original, direcció Erre que Erre/Mr. Fogg
Intèrprets Víctor Zambrana, Virginia García, Carlos Zuñel, Adrien Joubert, Joaquín Jara, Daniel Corrales, María Montseny, Nello Nebot, Cristina Ramírez, Nikos Markostamos, Núria Martí, Carles Rigual, Anna Rubirola, Ariadna Gironés, Antonio Navarro Wijkmark, Mario G. Sáez,  Ángeles Angulo
Fotografia Wijkmarkphoto
Música Sigur Rós
Assistència Tècnica welovecode
Agraïments Fundació Vila Casas/Can Framis

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

Del 14 al 17 i del 20 al 23 de febrer de 2013

a partir de les 19 h excepte els dissabtes 16 i 23 i diumenge 17, a partir de les 17 h

Hall

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x