5 de febrer de 2012

GRANER FAMILIAR: Diumenge 5 de febrer amb la coreògrafa Ana Eulate

Compartir

S’inaugura el cicle de trobades familiars al Graner

LOCALITATS EXHAURIDES

Les localitats pel Taller que Ana Eulate impartirà al Graner estan exhaurides

TALLERS INTERGENERACIONALS

Amb la coreògrafa i directora de la Compañía Pendiente, Ana Eulate, el Graner inaugura un cicle de trobades familiars, que tindran lloc el primer diumenge de cada mes: aquests tallers intergeneracionals del Graner volen ser un espai perquè adults, nens i nenes puguin compartir experiències a través de la dansa i el llenguatge del moviment.

EL TALLER D’ANNA EULATE

En aquesta ocasió, la sessió amb Ana Eulate es basarà en l’espectacle D’un paper blanc (clickeu per més info), del què és coreògrafa; l’obra es presentarà els dies 11, 12, 18 i 19 de febrer al Mercat de les Flors. Eulate treballarà a partir del moviment l’abstracció d’un conte, fent-se servir de diferents elements del seu imaginari per presentar la part més plàstica de la dansa.

Aquest taller forma part d’un projecte que busca la fusió de diverses disciplines artístiques: dansa, fotografia, vídeo, pintura, poesia… Trobareu més informació sobre la coreògrafa a la seva web:http://anaeulate.blogspot.com/

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edats: de 2 a 99 anys.
Horari: de 10:30h a 13:30h.
Adreça: El Graner (C/Jane Addams 14-16, Barcelona)
Preu: 5€ (1 adult i 2 nens)
Informació i reserva de places: info@granerbcn.cat

Segueix el blog familiar del Graner: http://granerfamiliar.blogspot.com/

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

5 de febrer de 2012

5€ (1 adult i 2 nens)

Més informació

El blog del Graner Familiar

El blog d’Ana Eulate

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x