16 de juny

GRANER FAMILIAR: Diumenge 16 de juny amb Andrea Acosta i Cecilia Colacrai

Compartir

El taller

La dansa és un joc divertit i proper. Moltes de les nostres accions qüotidianes, dels nostres gestos i moviments espontanis, són potencials coreografies. Les ballarines i coreògrafes Cecilia Colacrai i Andrea Acosta volen obrir aquesta porta per entrar a la festa de ballar!

Estimulant la trobada de les famílies, jugant al canvi de rols i construint un procés creatiu junts, volen apropar-nos a nocions essencials de la dansa tals com l’espai-temps, les diferents qualitats de moviment, el ritme i jocs d’improvisació, per explorar, desenvolupar i gaudir de la pròpia dansa, exercitant l’imaginari i la creativitat de cadascú.

Andrea Acosta és professora d’expressió corporal, ballarina i coreògrafa. S’ha format en tècniques com contact, moviment autèntic, improvisació i composició, dansa contemporània, ioga… Co-fundadora de la companyia de dansa-teatre Viento Sur, ha treballat com a ballarina i coreògrafa presentant el seu treball per diferents ciutats d’Espanya. Resideix a Barcelona on combina el seu treball artístic amb tallers de dansa creativa per a nens i dansa contemporània per a adults.

Cecilia Colacrai és ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània. És membre de la plataforma CRIM (Creadors Independents en Moviment), d’ARE (Artista Resident de la Caldera) i de la junta directiva de l’APDC (Ass. De Professionals de la Dansa de Catalunya). Treballa de manera independent amb altres artistes com a Jorge Albuerne, Joao Costa Lima, Anna Rubirola, Mireia de Querol… i ha col·laborat amb diferents coreògrafs, com Alexis Eupierre, Montse Colomé, Toni Mira…

Primera sessió

De 10h a 11:15h
Edats dels nens: de 0 a 4 anys
Preu: 3 € per participant

Segona sessió

De 11:30h a 12:45h
Edats dels nens: a partir de 5 anys
Preu: 3 € per participant

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

16 de juny

GRANER fàbrica de creació (C/Jane Addams 14-16)

3€ per sessió

Més informació

http://granerbcn.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x