21 d'abril

GRANER FAMILIAR: Diumenge 21 d’abril amb Sonia Gómez

Compartir

Primera sessió de 10h a 11:15h: adults i nens de 0 a 4 anys

El taller per als més petits es basarà en pautes molt senzilles. Els exercicis tindran una dinàmica més aviat tranquil·la, des de l’exploració del cos i les seves possibilitats, sempre tenint en compte als pares com a referent. Les propostes des del joc i la percepció sensorial s’interpretaran de la manera més oberta i natural possible. Els pares utilitzaran aquestes pautes per explorar i descobrir amb els nens les possibilitats del moment, més que amb la idea d’arribar a un resultat concret.

En aquesta franja d’edat és molt important sentir-se còmode en el caos i amb els canvis àgils que experimenten els més petits. Tenint en compte això, aprofitarem aquests impulsos per dialogar  i interactuar, i d’aquesta manera el nen pot descobrir noves possibilitats.

Segona sessió de 11:30h a 12:45h: adults i nens a partir de 5 anys

La base de la sessió serà el joc i la improvisació de moviment, amb una estructura de classe de dansa professional amb exercicis adaptats per als més petits. Per començar, un escalfament anatòmic àgil que ens indicarà com està el cos aquell dia. Seguidament, exercicis a terra, manipulacions i improvisacions senzilles. Quan el cos estigui preparat, passarem a l’exploració del moviment individual, és a dir, a la recerca de qualitats de moviment entre pares i nens. Tancarem el taller amb una gran improvisació que englobarà alguns dels exercicis de la sessió.

En aquesta sessió seria interesant que els participants portessin un suport audiovisual per registrar algunes de les propostes (telèfons mòbils, càmera de fotos o vídeo…)

Sobre Sonia Gómez

Sonia Gómez és ballarina i performer des de més de 10 anys. Ha treballat com a intèrpret per a varies companyies i, des de l’any 2004, dirigeix i protagonitza els seus espectacles, què han tingut repercussió nacional i internacional. Els seus interessos en relació a la dansa són amplis i concrets al mateix temps. Les seves propostes interdisciplinars es basen en el moviment improvisat, amb gran interès en apropar la dansa a tots els públics. També ha desenvolupat i investigat les possibilitats de la dansa i el moviment en totes les franges d’edat.

Horaris i preus

PRIMERA SESSIÓ

De 10h a 11:15h
Edats dels nens: de 0 a 4 anys
Preu: 3 € per participant

SEGONA SESSIÓ

De 11:30h a 12:45h
Edats dels nens: a partir de 5 anys
Preu: 3 € per participant

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

21 d'abril

GRANER fàbrica de creació (C/Jane Addams 14-16)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x