17 de març

GRANER FAMILIAR: Diumenge 17 de març amb Helena Lizari

Compartir

El taller

Els nens necessiten moure’s per poder pensar, aprendre i crear. L’infant experimenta i aprèn a través del moviment. Si aquest procés es fa en companyia d’altres membres de la família serà mes enriquidor.

La coreògrafa Helena Lizari proposa un taller d’exploració a través del moviment, de descobriment a través del propi cos i el dels altres. Treballarem el moviment, la improvisació, la coordinació, jocs d’intercanvi de rol, ritme, respiració… components que es desenvoluparan sempre des del cos i l’entreteniment, estimulant els sentits; perquè només a través de les sensacions s’arriba als conceptes i definicions de les coses. La riquesa d’estímuls sensorials beneficia el pensament, el llenguatge del nen i el contacte amb les persones que l’envolten.

Helena Lizari és professora de moviment i psicomotricitat, ballarina i coreògrafa. Llicenciada en teories i anàlisi del moviment, estudis de dansa i interpretació per la AHK d’Amsterdam. Ha estudiat amb David Zambrano, Jeremy Nelson, Stephen Petronius, Meg Stuart, Trisha Brown, entre d’altres. Té una llarga trajectòria en dansa contemporània tant com a creadora com a docent. Des de 1994 treballa com a creadora independent, presentant el seu treball en diversos escenaris internacionals. Ha impartit classes a la SNDO d’Amsterdam i a d’altres escoles d’Europa, així com a Barcelona (Institut del Teatre, La Caldera, La Poderosa, etc).

Actualment combina la seva trajectòria artística amb l’ensenyament de moviment per als més petits, ampliant la seva formació en psicomotricitat i pràctica de ioga. Ha participat en projectes de creació i dansa en les escoles en diversos centres d’Europa.

Edats de 0 a 99 anys

IMPORTANT: DESPRÉS DE REALITZAR LA INSCRIPCIÓ, CAL ENVIAR UN CORREU A info@granerbcn.cat ESPECIFICANT L’EDAT DE TOTS ELS PARTICIPANTS

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2012-2013

17 de març

D'11h a 13h

El Graner (C/Jane Addams 14-16, Barcelona)

3€ per participant

Més informació

http://granerbcn.cat/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x