15 d’abril de 2012

GRANER FAMILIAR: Diumenge 15 d’abril amb Montserrat Iranzo (Dansalut)

Compartir

Tallers intergeneracionals al Graner un diumenge al mes

TALLERS INTERGENERACIONALS

Us convidem a participar en els tallers intergeneracionals del Graner guiats per un coreògraf. Un espai perquè adults, nens i nenes puguin compartir experiències a través de la dansa i el llenguatge del cos.

El proper diumenge 15 d’abril, la Monserrat Iranzo ens proposa una sessió on partirem  de la dansa creativa per estimular la capacitat d’expressió i promoure la descoberta a partir del joc amb la música i la dansa.
En aquest taller s’ofereix un espai d’expressió corporal on establirem connexions de comunicació entre infant i adult referent a partir del llenguatge del cos. Seguint consignes i pautes de moviment anirem teixint una creació dansada   on la comunicació no verbal i la creativitat seran l’eix.

El proper diumenge 15 d’abril, la Montserrat Iranzo ens proposa una sessió on partirem de la dansa creativa per estimular la capacitat d’expressió i promoure la descoberta a partir del joc amb la música i la dansa.

En aquest taller s’ofereix un espai d’expressió corporal on establirem connexions de comunicació entre infant i adult a partir del llenguatge del cos. Seguint consignes i pautes de moviment anirem teixint una creació dansada on la comunicació no verbal i la creativitat seran l’eix.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Edats: de 0 a 99 anys.
Horari: de 11h a 13h.
Adreça: El Graner (C/Jane Addams 14-16, Barcelona)
Preu: 2,5€ per participant (pares i nens. Màxim 2 nens per adult)
Informació i reserva de places: info@granerbcn.cat / 932 966 681
Edats de 0 a 99 anys
Horari de 11h a 13h
Adreça El Graner (C/Jane Addams 14-16, Barcelona)
Preu 2,5€ per participant (pares i nens. Màxim 2 nens per adult)
Informació i reserva de places info@granerbcn.cat / 932 966 681

LA CREADORA

Montserrat Iranzo i Domingo Intèrpret, dansaterapeuta i creadora escènica condueix sessions amb infants i adults seguint aquesta metodologia de treball a l’espai DANSALUT (www.dansalut.com).

Si voleu conèixer més en profunditat el treball de la Montserrat des de Dansalut, podeu clicar aquest link on al minut 16 trobareu una entrevista i petit reportatge fet per TV3.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

15 d’abril de 2012

2,5€ per participant (pares i nens. Màxim 2 nens per adult)

Més informació

Reportatge de TV3 sobre el treball de la Montserrat Iranzo

El blog del Graner Familiar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x