3 i 4 de març

FORMES CURTES Viso&Rachel i Cirque Désolé/Julieta Martín

Compartir

Acció de circ proposada per La Central del Circ i el Mercat de les Flors

L’acció Formes Curtes és una col·laboració entre el Mercat de les Flors i La Central del Circ. Aquestes formes, conegudes com números de circ, són de format breu, d’uns 8 minuts màxim de durada i per a l’artista de circ contemporani tenen una triple missió: una carta de presentació, una declaració d’intencions artístiques i un canal de comunicació a través del vocabulari del circ amb el món.

Aquestes Formes Curtes es realitzaran al vestíbul del Mercat de les Flors, just abans de l’actuació de Martin Zimmermann amb la seva peça Hallo. Les companyies Viso&Rachel i Cirque Désolé/Julieta Martín completaran el treball de Zimmerman basat en el moviment.

Viso&Rachel són una parella d’acrobàcia mans a mans sortida de la darrera promoció de la prestigiosa Scuola di Circo Flic de Torí que ofereixen, amb la seva actuació Va pian e fa presto, experimentacions rítmiques que juguen amb el temps i l’espai, posant de manifest la fragilitat del moviment.

Cirque Désolé/Julieta Martín mostrarà La última vez que me suicidé, la peça que ha creat per al seu treball de fi d’estudis de l’Escola Superior d’Arts del Circ de Brussel·les ESAC. En aquesta peça planteja, mitjançant la perxa xinesa, qüestions sobre la vida i la mort, sobre la dura realitat i la possibilitat de crear realitats paral·leles que ens permetin suportar millor la foscor del món on vivim. Extreure tota la llum que té la mort i posar en evidència la duresa de la vida, la seva part més fosca.

Aquesta col·laboració entre els dos centres és vital per acompanyar i afavorir els trànsits entre el circ contemporani i el públic. Una continuïtat d’aparició de formes curtes al hall acompanyant la programació de circ al Mercat forma part de les col·laboracions que es podrien produir en el futur entre aquest espai i La Central del Circ.

 

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

3 i 4 de març

19:30 h

Vestíbul

gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x