11 i 12 de juny

Onair Escola de Dansa Aèria Pikentol

Compartir

‘Margaret Mclagan té dos problemes: el seu teatre fa aigües i la seva única prioritat és netejar el seu nom de l’acusació de robar un valuós collaret que pesa sobre ella des de fa anys. Un generós aristòcrata ha donat al teatre un Pikentol, un quadre de valor incalculable que per a que sigui subhastat i dels diners que se’n tregui evitar la seva fallida. Però Margaret, amb l’ajuda del seu maldestre i melindrós fill, pretén vendre el quadre per aconseguir les probes que incriminin al veritable lladre del collaret. El que no sospita és que hi ha un grup de joves que estan disposades a tot per salvar-lo. Fins i tot intervenir en els plans de la mateixa màfia… Aconseguirà Margaret recuperar el seu honor i evitar que el teatre tanqui les seves portes? La resposta està en el Pikentol…’

Onair és una escola que reuneix estudiants amateurs i professionals en la formació de diferents disciplines de dansa aèria. És pionera a Espanya en impartir dansa vertical. Establerta a Barcelona, en el cor del Poblenou més avantguardista, Onair forma, crea i participa en diversos festivals culturals per a introduir els seus alumnes en l’àmbit professional de les arts escèniques.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

11 i 12 de juny

20:30h

Sala MAC

16€

Durada: 90'

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x