8 de juny

SUDANSA Encontres de Dansa a l’Escola 2019

Compartir

L’Associació Sudansa ha construït un programa de desenvolupament de les pràctiques coreogràfiques a les escoles infantils, primàries i instituts de Catalunya.

Els ENCONTRES DE DANSA A L’ESCOLA són el resultat d’un treball de creació coreogràfica d’un any de durada que ha associat a coreògrafs professionals amb els alumnes i mestres, dins d’un procés de formació recíproca i de composició coreogràfica. Reuniran les realitzacions coreogràfiques sorgides d’aquest procés artístic, cultural i pedagògic entre alumnes, artistes i companyies professionals, combinades amb una programació professional de dansa (presentació de creacions originals dels coreògrafs associats al projecte).

Aquests encontres inicien els fonaments d’una relació amb les obres coreogràfiques, i s’enfoquen cap a una formació del públic envers la dansa i la compensació de les desigualtats subsistents en l’accés a les obres artístiques.

Aquest any, el treball coreogràfic s’ha basat en una exploració de la forma poètica japonesa del Haiku.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació de:

Ana Eulate, coreògrafa
Olga Alvarez, coreògrafa
Monica Extremiana, coreògrafa
Cecilia Colacrai, coreògrafa
Sebastian García Ferro, coreògraf
Ester Forment, coreògrafa
Helena Lizari, coreògrafa
Arantza Lopez Medina, coreògrafa
Daniel Rosado, coreògraf
Trinidad Garcia Espinosa, coreògrafa
Cristina Martí Ninot, coreògrafa
Magí Serra, coreògraf
Guillermo Weickert, coreògraf
Gabriel Schmitz, pintor
Nuria Andorrà, percussió
Francis Bartlett, cello
Amer Kabbani, circ

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura – ICEC), l’Ajuntament de Barcelona (ICUB i IMEB), Foment de Ciutat/ Pla de barris “El bon Pastor i Baro de Viver” i del Mercat de les Flors.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

8 de juny

16:45h, 18:15h i 19:15h (3 sessions)

4€

Més informació

www.sudansa.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x