diumenge 12 de juny

SUDANSA Encontres de Dansa a l’Escola 2016

Compartir

L’Associació Sudansa ha construït un programa de desenvolupament de les pràctiques coreogràfiques a les escoles bressol, primàries i instituts de Catalunya .

Els ENCONTRES DE DANSA A L’ESCOLA són el resultat d’un treball de creació coreogràfica d’un any de durada que ha associat a coreògrafs professionals amb els alumnes i mestres, dins d’un procés de formació recíproca i de composició coreogràfica. Els ENCONTRES reuniran les realitzacions coreogràfiques sorgides d’aquest procés artístic, cultural i pedagògic entre alumnes, artistes i companyies professionals, combinades amb una programació professional de dansa (presentació de creacions originals dels coreògrafs associats al projecte).

Aquests ENCONTRES inicien els fonaments d’una relació amb les obres coreogràfiques, i s’enfoquen cap a una formació del públic envers la dansa i la compensació de les desigualtats subsistents en l’accés a les obres artístiques.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la participació de :

Ana Eulate, coreògrafa
Olga Alvarez, coreògrafa
Monica Extremiana, coreògrafa
Cecilia Colocrai, coreògrafa
Sebastian García Ferro, coreògraf
Ester Forment, coreògrafa
Helena Lizari, coreògrafa
Arantza Lopez Medina, coreògrafa
Gabriel Schmitz, pintor

Amb la col·laboració del la Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura – ICEC), l’Ajuntament de Barcelona (ICUB), del Mercat de les Flors.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

diumenge 12 de juny

17h, 18:15h, 19:15h (3 sessions)

4€

Més informació

www.sudansa.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x