27, 28 i 29 de desembre

ASSOCIACIÓ DE CIRC ESCOLA ROGELIO RIVEL “Els secrets del circ”: Taller de circ de Nadal 2018

Compartir

Aquest Nadal us oferim aquest taller per a nens i nenes de 6 a 12 anys (es formaran dos grups) per a què facin un primer apropament a les tècniques de circ i descobreixin un nou món físic a través del joc. Les tècniques de circ que es desenvoluparan són Equilibri sobre objectes, Malabars i Trapezi.

Es pretén que els nois i les noies puguin aprendre sobre el propi cos i entendre que les activitats de circ són accessibles a tothom, sense condicionants físics (prims, forts, descoordinats, quiets o moguts). Agafar confiança en una mateixa i amb els companys són alguns dels valors afegits que un taller d’aquestes característiques aporta.

*Les sessions seran personalitzades per tècnica i edat. Es combinarà la pràctica amb el visionat d’una selecció de vídeos sobre l’art del circ. L’últim dia del taller, s’oferirà una classe oberta a les famílies de 12h – 13h).

Taller per a nens i nenes de 6 a 8 anys, inscripcions aquí

Taller per a nens i nenes de 9 a 12 anys, inscripcions aquí

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel neix amb un curs pilot l’any 1999 i ja l’any 2000 s’instal•la a la primera vela – escola, en uns terrenys cedits pel districte de Nou Barris a l’Associació de Circ Rogelio Rivel. D’aquesta manera, s’engega un programa de dos cursos per a la formació preparatòria en arts del circ. Amb aquesta vela es crea un espai històric a Barcelona, dedicat especialment al circ i principalment a la formació i la creació, un espai que és un lloc de trobada, d’entrenament i d’intercanvi. L’Associació de Circ Rogelio Rivel ofereix un ampli ventall de tallers regulars, que representen una oferta important de formació lliure i permanent en diferents tècniques de circ. També ofereix tallers infantils, intensius i dos diumenges al mes el taller de circ familiar.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

27, 28 i 29 de desembre

De 10 a 13h

Sala PB

24 € per participant

Durada: Total 9h (3h per dia)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x