16 de novembre

DA.TE DANZA (Andalusia) EL MÉS PETIT DE TOTS – Taller de dansa per a famílies

Inscriu-t’hi!

Compartir

Taller amb el coreògraf Omar Meza, director artístic de la Cia DATE DANZA

La dansa és capaç de crear espais no convencionals que fa als pares, mares, nens i nenes éssers capaços d’arribar a una comunicació més íntima a través del treball amb el moviment i l’espai.

A partir del taller inspirat en els espectacles de la Cia Date Danza i sobretot en el què hi ha programat dins del Festival El Més Petit de Tots (Akari), es crearà un diàleg entre l’infant i el pare o la mare des d’una perspectiva més íntima, des del moviment i la comunicació no verbal per enfortir els llaços d’unió. Dins d’un espai artístic es creen metàfores de moviment i espais psicològics que mai s’han tocat amb consciència, que també enriqueixen l’autoestima i la seguretat social.

Alhora, aquests tallers permeten crear una consciència sobre la idoneïtat dels espectacles dirigits a la infància en general i en particular dels espectacles de dansa.

Aforament: màxim 15 famílies (total 30 persones)

Possibles combinacions:

1adult + 1 infant
1 adult + 2 infants

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

16 de novembre

17:30h

Sala SG

5€/adult + 3€/nen = 8€

Durada: 60'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x