16 de juny

ARTransforma EL MERCAT ACULL: ‘El pas del temps’

Compra entrada

Compartir

Tenim localitats accessibles reservades a primera fila per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants. Cal sol·licitar-les a confirmacions@mercatflors.cat.

Si et cal veure l’intèrpret de la LSC (llengua de signes en català) caldrà que reservis la teva entrada a confirmacions@mercatflors.cat.

L’espectacle EL PAS DEL TEMPS celebra el passat amb pinzellades de processos creatius dels projectes “Orquestra Integrada per joves amb i sense diversitat funcional” i “Compartides, el valor social de les arts” d’anys anteriors alhora que ens convida a reflexionar sobre el coneixement i la percepció que tenim del temps…

Ens endinsem en la vivència de Kairós, Aión i Cronos, deus del temps, en el moviment (de la dansa i del so) que fa possible l’existència del temps, en la termodinàmica, l’entropia, al caos. Passat, present i futur, l’eternitat, l’instant. El temps que s’allarga o es congela, el de la història i el del relat. El temps per morir i el temps per respirar.

El projecte aglutina entitats socials, educatives i culturals, que treballen col·lectivament i de manera participativa en un procés creatiu de 9 mesos que desemboca en la posada en escena al Mercat de les Flors. A l’espectacle EL PAS DEL TEMPS hi participa el Centre Ocupacional Bogatell (Icaria Iniciatives Socials), El Centre Ocupacional 1981 i el Centre Ocupacional La Marina (ASPROSEAT), l’Orquestra Simfònica i la Coral Back Beat de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu – Pich Santasusana, el cor The Beating Souls, 14 inscrits de manera individual, voluntariat i professionals. Els professionals són els de cada entitat participant i els de l’equip d’ARTransforma (en aquest projecte): Santi Carcasona, Albert Gumí, Júlia Matas, Queralt Prats i Nacho Melús,

Altres projectes d’ARTransforma: “Dansa a l’abast”, “Música a l’abast” (amb persones amb diversitat funcional i sense), “Art, creativitat i formació continuada a l’espai maternoinfantil” (amb mares en situació de risc amb els seus fills i filles de 0-3 anys), “Música per l’oblit” (amb persones grans), “En clau de canvi” (als CRAEs), etc.

ARTransforma és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 2009 per professionals de l’art i la cultura, per tal de fomentar la igualtat d’oportunitats i l’accés universal a l’art, en qualsevol vessant (participació, educació, professionalització…) i disciplina artística. En el seu 10è aniversari, és un referent en projectes culturals d’impacte social, sobretot de música i dansa, i majoritàriament amb el col·lectiu de persones amb diversitat funcional. Enguany ha obtingut el Premi Barcelona Innovació Educativa 2019 de l’Ajuntament de Barcelona.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

16 de juny

19:30h

Sala MAC

8€

Durada: 90'

Més informació

ARTransforma

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x