12 i 13 de maig

Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona EL MERCAT ACULL: CERTAMEN INTERNACIONAL DE DANSA CIUTAT DE BARCELONA VIII Edició (2018)

Compartir

El Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona és una competició de dansa que se celebra anualment a Barcelona i està oberta a estudiants de dansa de totes les nacionalitats i des dels 12 anys fins als 22, en les disciplines de dansa clàssica i dansa contemporània. El jurat està presidit per Julio Bocca (Argentina), acompanyat per Igal Perry (Nova York), Jo Joo Hyun (Corea), José Luís Lozano (Argentina), Marielena Ruíz (Estats Units) i Helena Bayo (Espanya).

El Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona es va crear el 2008 amb la finalitat d’ajudar als joves ballarins en la seva projecció professional, amb beques i residències en les millors escoles i companyies del món. En la quarta edició es va decidir crear el premi especial “BCN CITY BALLET”, basat en el foment i difusió de l’art de la dansa, amb un repertori creat especialment per a la ocasió.

http://www.certamenciutatdebarcelona.com/

Semifinals del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona
Dissabte 12 de maig
De 10h a 19h
Preu: 10 euros compra entrada
Durant la jornada, podrem assistir a les semi finals del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona, amb un conjunt de més d’un centenar de ballarins i ballarines provinents d’arreu del món, sel·leccionats per Julio Bocca i el jurat d’enguany per a participar del Certamen. Una oportunitat única per conèixer la qualitat de les noves promeses de dansa clàssica i contemporània.

Final del Certamen Internacional de Dansa de Barcelona i Gran Gala de Dansa
Diumenge 13 de maig
D’11h a 14h
Preu: 15 euros compra entrada
Estrelles convidades de la dansa participen en aquesta Gala de Dansa Clàssica i Contemporània dins del Certamen Internacional de Dansa Ciutat de Barcelona 2018. Alguns dels talents de la dansa que s’ha convidat en aquesta secció, i que mostren un ample repertori de l’actualitat del sector internacional són Griselda Marfil, Carlos Bonilla, Laura Tamayo, entre d’altres.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

12 i 13 de maig

Sala MAC

Més informació

web del certamen

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x