9 de novembre

QUIM BIGAS Dissabtes amb taller: ‘Fusionar-se i altres amagatalls possibles’

compra entrada

Compartir

Adreçat a nenes i nens de 7 a 10 anys

FUSIONAR-SE I ALTRES AMAGATALLS POSSIBLES

Taller amb Quim Bigas

Quan juguem a “fet i amagar” esperem que el lloc en el que ens amaguem, ens empari i ens amagui. Ens amaguem amb l’espai i l’espai apareix amb nosaltres. Tanmateix, amagar-se és també una manera de desaparèixer i deixar de ser un mateix. En Son Goku es fusionava amb en Vegeta, a través d’una dansa, per ser més valent però també per deixar de ser ell mateix i ser una altra persona.

En aquest taller obrirem i explorarem l’amagatall com una manera d’entendre el cos i les relacions amb l’espai per tal de portar-nos a un moviment de volums diferents que ens fa desaparèixer per sorgir com un altre. Empatia, escolta i observació seran motors essencials per aquest taller de dansa que busca la fortalesa del grup i l’individu a través de jocs i pautes de moviment obertes per tal de conèixer-nos en moviment i en situació.

Quim Bigas treballa en els camps de la dramatúrgia, la coreografia i la documentació. S’apropa a la dansa pel seu interès cap a la composició, l’acte de conversar, l’exercici i la trobada. En els últims anys ha treballat en diversos contextos, com teatre de carrer, creacions col·lectives, col·laboracions amb altres creadors, intervenció en museus, interpretacions de creacions d’altres artistes, escriptura per a mitjans especialitzats i la dramatúrgia o el seguiment artístic a altres artistes.

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

9 de novembre

De 10h a 13h

Sala SG

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x