7 de maig

XAVIER MANUBENS Dissabte amb taller: ‘House of the seas’

Inscripcions

Compartir

Recomanat per a nenes i nens d’entre 9 i 12 anys (activitat exclusiva per als infants, les famílies els recullen al final de l’activitat)

Proposo un recorregut sensible a través del cos i la reconfiguració de la nostra imatge per trobar les potencialitats del que som. Construirem un marc segur en el que cada participant podrà relacionar-se en total llibertat amb el seu propi cos i amb els altres cossos. Pensarem juntes a través de la pràctica de la Dansa i la Performance quin és el cos que volem construïr i com podem fer-ho en comunitat.  Prenc el concepte ‘HOUSE’ de la cultura Drag com un espai comunitari, artístic i disident que es recolza en ella mateixa i comparteix recursos desinteressadament.

Xavier Manubens, 1989. Artista, coreògraf i performer. Treballa com a performer i desenvolupa els seus treballs de creació des de 2015. Forma part del col·lectiu Misiondivina i és Artista Associat a Graner. Cursa el Master en Practica Escenica i Cultura Visual (2015, Museu Nacional Reina Sofia). El seu treball es mou entre els camps del site-specifc, la instal·lació i la Dansa, i posa l’atenció en la construcció d’experiencies performatives en espais no-convencionals.

Les seves practiques d’investigació aborden els processos de transició entre dues coses i posa en relació l’arquitectura i el gènere per a produir situacions ambigües i incertes.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2021-2022

7 de maig

De 10 a 13 h

Sala PB

10€ (abonats 8€)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x