Del 24 al 28 i el 30 d'abril

LA RIBOT Despliegue (2001).  Videoinstal·lació

Compartir

 

Despliegue és una videoinstal·lació creada per La Ribot l’any 2001 en què utilitza de manera fragmentària els elements presentats (gestos, poses, vocalitzacions, objectes, vestits, textos i vídeos) a les trenta-quatre primeres «peces distingides», les que es van poder veure «en directe» a Panoramix. Durant 45 minuts, La Ribot recupera gestos clau, poses i les seves variacions per construir un retaule de composició multicolor. La performance es va filmar sense interrupcions, des del començament fins al final, gràcies a dues càmeres: la primera instal·lada al sostre, a uns cinc metres del terra, i la segona a les mans de La Ribot. L’atenció dels espectadors es reparteix entre una visió a vista d’ocell i una perspectiva molt diferent, que l’artista atribueix als «ulls del cos».

Despliegue transmet una grandiositat sumptuosa i estranya, i proporciona plaer visual a partir d’una selecció eclèctica d’objectes quotidians i d’un repertori excèntric d’accions físiques. L’obra resumeix uns deu anys d’experimentació més enllà de les fronteres de la dansa, de l’art de la performance i de la instal·lació en un cicle de quaranta-cinc minuts.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

Del 24 al 28 i el 30 d'abril

De 17h a 22h (projecció contínua)

Hall

Gratuït

Durada: 45'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x