10 i 11 d’octubre

LABORATORI DE CREACIÓ AMB VANILTON LAKKA Connexions entre la Dansa Urbana i la Dansa Contemporània

Compartir

Cada vegada és més notable l’acostament entre l’univers de la dansa i la cultura Hip Hop i la dansa contemporània.

Per tant, el laboratori es desenvolupa en dues línies. La primera té com a objectiu proporcionar tècniques i patrons de moviment procedents de les danses urbanes, des de la perspectiva d’un cos híbrid i en diàleg amb l’univers de la Dansa Contemporània – Tècnica Release.

La segona es centra en l’ús dels jocs i les estructures compositives que es caracteritzen per la repetició, juxtaposició i simultaneïtat, amb l’objectiu de discutir  i  desenvolupar estructures coreogràfiques que dialoguin amb les actuals tradicions experimentals de la història de l’Art Contemporani.

Objectius

Introduir als participants  en les possibles connexions entre les diferents tècniques de les danses urbanes i la seva utilització en treballs  de dansa contemporània.

Metodologia

A partir de seqüències tancades, improvisacions i exercicis de composició coreogràfica com la repetició i la fragmentació.

Participants

Ballarins de breakdance, dansa contemporània i persones interessades en l’estudi dels possibles punts de contacte entre la Dansa Urbana i la Dansa Contemporània.

Artistes i estudiants d’altres tècniques són benvinguts.

Sobre Vanilton Lakka

Lakka és professor en Arts de PPGArtes-UFU i Llicenciat en Ciències Socials-UFU. Ha impartit tallers en diferents espais de països d’Amèrica Llatina, Europa i Àfrica. Actualment desenvolupa la seva carrera com a coreògraf en solitari, treballant amb diversos col·laboradors i és professor al Postgrau Dansa UFV – Universidade Federal de Viçosa – Brasil.

Més informació a info@granerbcn.cat

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

10 i 11 d’octubre

De 10h a 14h

El Graner

15€

Més informació

http://granerbcn.cat/
http://www.lakka.com.br/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x