25 d'abril

JAIME CONDE-SALAZAR Conferència: Peces, arquitectures i fetitxes

compra entrada

Compartir

Un recorregut pel projecte de les peces distingides de La Ribot

Aquesta conferència proposa un recorregut a través de la obra de La Ribot analitzant les diferents arquitectures que les seves peces han generat. El qüestionament radical de l’espai de representació teatral és un dels principals aspectes que defineixen el treball de La Ribot. L’eliminació de la separació tradicional entre l’escena i la sala ha donat lloc a una fascinant sèrie de construccions espaials que redefineixen tant el lloc dels espectadors com el de la mateixa ballarina. Així, a través de relats, documents i maquetes, reflexionarem sobre com, en l’obra de La Ribot, la dansa es presenta com una pràctica coreogràfica que produeix relacions espaials peculiars que alteren essencialment les condicions de la representació teatral.

Jaime Conde-Salazar Pérez (Madrid, 1974) és llicenciat en Història de l’Art (1997, Universidad Complutense de Madrid). Va obtenir el seu MA in Performance Studies (2002, New York University) gràcies a una beca MEC-Fulbright. Entre 2003 i 2006 va dirigir l’Aula de Dansa “Estrella Casero” de la Universidad de Alcalá. Ha col·laborat regularment com a crític de dansa a revistes com Por la Danza (Madrid), SuzyQ (Madrid), Ballet/Tanz (Berlin), Mouvement (París), Hystrio (Roma) i Obscena (Lisboa). El 2015 va publicar el llibre “La Danza del Futuro” (Graner/Mercat de les Flors). Com a dramaturg ha acompanyat processos de creació de Ben Benauisse, I-Chen Zuffellato, Antonio Tagliarini, Sociedad Doctor Alonso, Claudia Faci, Aitana Cordero, Elena Córdoba, La Ribot, Bárbara Sánchez i Aimar Pérez Galí, entre d’altres.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2018-2019

25 d'abril

19h

Sala PB

3€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x