9 de febrer de 2012 (després de la funció de Moviments polítics, de Sònia Gómez)

Comença la funció, però no apagueu els vostres mòbils [només en silenci]…

Compartir

COMENÇA LA FUNCIÓ, PERÒ NO APAGUIN ELS SEUS MÒBILS [NOMÉS EN SILENCI]…

El Mercat de les Flors ha endegat des de fa temps diverses iniciatives que pretenen harmonitzar l’oferta d’espectacles i activitats al voltant de la dansa i les arts del moviment amb l’ús de les noves tecnologies i, més concretament, les xarxes socials, per tal d’aconseguir la màxima interacció i participació dels seus públics. Si la temporada passada es va celebrar el 25è aniversari de l’entitat amb un exercici de construcció de la seva memòria a partir dels records dels seus públics mitjançant l’aportació de vídeos, podcasts a través de les xarxes socials i d’una aplicació en línia, ara toca donar un pas endavant amb l’ús de twitter com a eina per compartir… un espectacle escènic a temps real.

SEGUEIX L’ACTIVITAT AMB EL HASHTAG #PIULAIBALLA

La funció del dijous 9 de febrer de l’espectacle “Moviments polítics”, de Sònia Gómez, podrà ser seguida a través del hashtag #piulaiballa a twitter, gràcies a la participació de destacats usuaris d’aquesta xarxa social vinculats al sector cultural català, que piularan amb els seus dispositius mòbils en directe des de la seva butaca. El Mercat ubicarà aquests usuaris tuitaires en una zona especial del teatre, per no destorbar a la resta del públic, i els facilitarà connexió wifi gratuïta. La iniciativa no consisteix només en descriure el que passa a l’escenari -una performance que qüestiona les relacions entre cos i societat-, sinó sobretot en compartir opinions, reflexions, observacions… I, a més, fer-ho en temps real, no havent d’esperar a la sortida del teatre. De fet, la majoria dels participants en aquesta iniciativa són usuaris del hashtag #postfuncio, una eina habitual dels amants de les arts escèniques, que es fa servir per comentar i recomanar un espectacle de manera telegràfica [els famosos 140 caràcters]

I DESPRÉS…

La proposta finalitzarà amb el 10xballar, una festa oberta gratis i oberta a tothom, una sessió de música i ball al vestíbul del Mercat, que en aquesta ocasió comptarà amb dos DJ d’excepció: els responsables del programa cultural Cabaret Elèctric, d’iCat FM, que inclouran la seva selecció de les 10 millors cançons per ballar. Com no podia ser d’una altra manera, el vestíbul estarà presidit per una gran pantalla on es podran visualitzar les piulades del hashtag #piulaiballa. Ballem?

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

9 de febrer de 2012 (després de la funció de Moviments polítics, de Sònia Gómez)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x