21 d'abril

JEAN-MICHEL GUY I VOLMIR CORDEIRO Mostra del Taller d’artista

Compartir

Mostra del Taller d’Artista que aquest any arriba a la seva segona edició. Un taller imaginat per La Central del Circ i el Mercat de les Flors amb la col·laboració enguany del Graner, a càrrec de dos guies convidats: Jean-Michel Guy, professor d’anàlisi crítica d’espectacles al Centre National du Cirque de Châlons en Champagne (CNAC); i Volmir Cordeiro, artista associat de la Ménagerie de Verre i del Centre Nacional de la Danse (CND), Pantin, França.

Una sortida de taller doncs s’imposa! Les/els participants de circ i moviment ofereixen una mostra del que han experimentat en el seu anar i tornar entre les dues formes. Tindrem mobiliari divers, aparells de circ i/o instruments musicals que, abordats des del moviment, serviran per mesclar, confondre, esborrar els contorns de les dues pràctiques en cooperació.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

21 d'abril

18h

Sala PB

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x