24 d’abril

BARÓ D’EVEL CIRK CIE. CIRC D’ARA MATEIX 2015-16. Peces curtes al vestíbul: ‘El ball’

Compartir

Aquesta peça curta és el primer escrit del duo francocatalà format per Camille Decourtye i Blaï Mateu Trias, i va ser creada el 2004.

El Ball se situa a la frontera dels diferents llenguatges dels cossos. La seva forma assumeix la simplicitat i l’absurditat i ens porta fins al riure mentre ens revela, d’aquesta manera, la fragilitat humana.

Els projectes de Baro d’Evel neixen sempre d’un impuls cap a la improbabilitat, a la frontera entre la intimitat i la proesa. Baro d’Evel busca en l’oposició, els intersticis, els entremigs, els passatges, aquests llocs de transformació on un es converteix en l’altre, on l’absurd ens alleuja el sentit. Perquè aquestes paradoxes, aquests fregaments que ens posen en perill, també obren portes. Deixen que, durant el procés creatiu, ressorgeixin les imperfeccions del cos en acció, i en mostren l’agitació interna, les fràgils desmesures. Es tracta també d’encarnar uns éssers que improvisen i s’adapten, éssers instintivament simples, i evocar rols i estats més que no pas personatges.

Posada en escena i interpretació Camille Decourtye i Blaï Mateu Trias / Baró d’Evel Cirk Cie
Producció Baró d’Evel Cirk Cie

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

24 d’abril

19.30h

Vestíbul del Mercat de les Flors

Activitat gratuïta

Durada: 12 minuts

Més informació

‘Circ d’ara mateix’ per Jordi Jané en el blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x