15, 16, 17, 29 i 30 d’abril i 1 de maig

CENTRE DE LES ARTS DEL CIRC ROGELIO RIVEL CIRC D’ARA MATEIX 2015-16. Peces curtes al vestíbul: Col·lectiu d’especialistes

Compartir

Presentacions dels processos creatius realitzats al Centre

Col·lectiu d’especialistes

Els estudiants que estan cursant l’especialitat al CAC Rogelio Rivel presenten un treball d’investigació i creació pròpia amb les aportacions d’ulls externs, tant sobre els números com sobre la creació col·lectiva.

Són mostres creades a partir d’una investigació personal sobre tècniques concretes que s’afegeixen a una recerca col·lectiva on aquestes tècniques es desenvolupen, es transformen i s’enriqueixen.

Les tècniques de Circ amb les quals es treballa són verticals, trapezi, cintes, malabars, acrodansa i equilibris acrobàtics.

Artistes: Lucas Cantero, Marc Hidalgo, Xavier Guillaume, Fabrizio Adamo, Alba Ramió i Cèlia Marc
Ulls externs dels números: Quim Giron, Marta Torrens, Griselda Juncà i Tomeu Amer
Ull extern creació: Anne Morin, Tere Celis

El Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel neix amb un curs pilot l’any 1999 i ja l’any 2000 s’instal·la a la primera vela en uns terrenys cedits pel districte de Nou Barris a l’Associació de Circ Rogelio Rivel.  Amb aquesta vela es crea un espai històric a Barcelona, dedicat especialment al circ i principalment a la formació i la creació, un espai que és un lloc de trobada, d’entrenament i d’intercanvi. Nascut i desenvolupat en base a l’esforç i voluntarisme d’un equip de professors, artistes i gestors, el Centre és, actualment, un projecte consolidat i reconegut a nivell europeu com a membre de la FEDEC (Federació Europea d’Escoles de Circ) com a escola preparatòria i professional de formació en les Arts del Circ.

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

15, 16, 17, 29 i 30 d’abril i 1 de maig

Divendres i dissabtes a les 19:30 h, diumenges a les 17h

Vestíbul del Mercat de les Flors

Activitat gratuïta

Durada: Entre 30 i 40 minuts

Més informació

‘Circ d’ara mateix’ per Jordi Jané en el blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x