10 de març

THOMAS HAUERT AULA OBERTA del workshop

Compartir

Abans de la funció d’INAUDIBLE

Es mostrarà el resultat del taller amb Thomas Hauert que s’ha organitzat durant 4 dies en el marc de la Constel·lació ZOO / Thomas Hauert al Mercat de les Flors. En ocasió del 20è aniversari de la companyia hem dedicat un programa complet que convida a conèixer el treball del coreògraf i la seva companyia, amb la presentació de tres espectacles i l’organització de diverses activitats paral·leles.

Entre aquestes activitats s’ha organitzat un taller dirigit a ballarins professionals del nostre país que han estat alumnes del coreògraf suís. La tasca pedagògica de Thomas Hauert ha estat molt present a Barcelona des de 2006 i per això hem volgut que de nou compartís el seu treball amb intèrprets de la nostra ciutat.

ZOO / Thomas Hauert, Mono Duos, 2016

Mono Duos és una proposta de Thomas Hauert basada en un dels principis coreogràfics de MONO, peça grupal per a vuit ballarins i un intèrpret de viola creada el 2013: l’exploració de les mecàniques dels cossos quan estan en contacte.

A Mono Duos dos cossos formen una sola unitat, tot i que dirigida per dos centres de control i creació de moviment diferenciats. Els cossos es deixen guiar per les lleis de la física: les forces, la resistència, les funcions anatòmiques, la palanca, etc. Els cossos es mouen de manera continuada, simultàniament i en totes direccions.

De les seves iniciatives i negociacions constants sorgeix una nova creació, amb la seva pròpia lògica de moviment. Aquesta peça, creada per a presentacions a llocs i ambients no convencionals, es presenta al vestíbul del Mercat, buscant intencionadament una proximitat entre els ballarins i el públic.

Amb la participació d’Andreu Badii, Cecilia Colacrai, Sivgin Dal, Mario García, Iris Heitzinger, Lucía Jaén, Isabel López, Roser López Espinosa, César López Torres, Xavi Moreno, Federica Porello, Anna Rubirola, Clara Tena, Neus Villà, Majo Villafaina

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

10 de març

19:20h

Hall i Foyer (aforament limitat)

Gratuït

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x