12 i 13 de desembre

AFRICA MOMENT: Taller d’escriptura i reflexió: Arts escèniques i periodisme decolonial

Compartir

Aquest taller té per objectiu reflexionar al voltant de les pràctiques periodístiques en relació amb les arts escèniques des d’una perspectiva no eurocèntrica, intercultural i decolonial, així com aprendre les eines d’escriptura necessàries per a desenvolupar la tasca periodística de forma ètica i crítica quan es parla d’artistes culturalment diversos i la seva creació. És un taller dirigit a públic amb certa especialització: periodistes culturals, comunicadors, activistes culturals, bloggers, performers, pensadors, estudiants de periodisme, guionistes, acadèmics i altres professionals del cos i la paraula.

El taller estarà dinamitzat per Càudia Brufau i Tamia Guayasamin.
Clàudia Brufau és periodista i comunicadora cultural especialitzada en dansa. Actualment és responsable de comunicació de la plataforma europea Aerowaves i de l’Estruch, fàbrica de creació de les Arts Vives de Sabadell. Com a crítica i periodista de dansa escriu per a diferents mitjans com Springback Magazine, El Núvol o la Revista Musical Catalana.
Tamia Guayasamin Granda (Quito, Equador) és coreògrafa i productora, fundadora de l’espai de residències artístiques Balao i del projecte Esmeraldas en Movimiento, formació en dansa i creació per a afrodescendents d’Esmeraldas. Màster en Estudis Avançats de Teatrw amb èmfasi en Dramatúrgia per la Universitat Internacional de la Rioja (España).  Llicenciada en Arts del Moviment per la Universitat Nacional de les Arts d’Argentina –UNA.

Inscripcions a través de hola@africamoment.org

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

12 i 13 de desembre

12 desembre de 10 a 14 h i 13 desembre d'11 a 14 h

Mercat de les Flors

30 € (inclòs accés a espectacles)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x