Dissabte 14 d’abril de 2012

Actuació de hip hop a l’estació de metro d’Universitat

Compartir

Excel·lents ballarins de hip hop espanyols

MACADAM MACADAM ARRIBA AL METRO

Tothom que s’apropi a l’estació de metro d’Universitat (L2), a les 18 hores del proper dissabte 14 d’abril, podran ser espectadors d’una mostra alegre i juvenil de hip hop a través d’un extracte de l’espectacle Macadam Macadam

Aquesta peça es va crear l’any 1999 dins el festival Suresnes Cités Danse per la coreògrafa Blanca Li, i va rebre tan bones crítiques que es va convertir immediatament en un èxit, amb més de 200 representacions en dos anys. S’ha convertit així en una referència del gènere i de l’street culture (cultura de carrer).

Durant el mes de juny de 2010, el Mercat va organitzar un ampli càsting on s’hi van presentar ballarins de tota Espanya. Assajat a l’espai de creació el Graner, es va estrenar amb èxit al Teatre Grec de Barcelona el 7 de juliol de 2011.

El hip-hop conviu amb el music-hall, la dansa, els patins, la bicicleta i les acrobàcies a Macadam Macadam, gràcies al virtuosisme de deu joves intèrprets que combinen amb intel·ligència i delicadesa el hip-hop i la creació contemporània.

DINS DEL PROGRAMA TMB CULTURA 2012

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

Dissabte 14 d’abril de 2012

Activitat gratuïta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x