16 de maig 2012 (20:30h)

6a sessió Secció Irregular (16 de maig 2012)

Compra entrada

Compartir

SISENA SESSIÓ

La cloenda de la Secció Irregular va a càrrec de Norberto Llopis amb Orientación i Sílvia Sant Funk / Las Santas amb la seva nova peça Paradigma i crisi, dirigida per Sílvia Sant Funk, i creada i interpretada per Bea Fernández i Aimar Pérez Galí.

Compra l’entrada d’aquesta sessió

Consulta aquí l’abonament de la SECCIÓ IRREGULAR (abonament SIR) amb condicions i descomptes especials

NORBERTO LLOPIS PRESENTA ‘ORIENTACIÓN’

Hora: 20.30h
Espai: Sala MAC
Durada: 30 minuts

Un objecte travessa l’espai mmmmmmmmm, un espai travessa un objecte mmmmmmm.
Orientación és una de les concretitzacions d’un ample treball de recerca que investiga els objectes i les seves accions, els objectes i el poder. Aquesta acció-performance consisteix en una sèrie de catifes que desorienten el meu enteniment dels objectes, les seves reproduccions, les seves còpies i els seus espais.

Concepte i performance Norberto LLopis

Neix a València i actualment viu i treballa a Holanda. Graduat en dansa i coreografia. Entre el 2005 i el 2007 cursa el màster d’arts escèniques a DasArts a Amsterdam. Actualment estudia filosofia a la universitat espanyola UNED. Llopis ha desenvolupat diversos

projectes a Barcelona, Brussel·les i Holanda. Ha treballat a diferents processos de creació amb artistes com Carolien Hermans, Paz Roja, Diego Gil i Jefta Van Dinther, entre altres.

SÍLVIA SANT FUNK/LAS SANTAS PRESENTA ‘PARADIGMA I CRISI’

Hora: 21.30h
Espai:
 Sala Pina Bausch
Durada:
 50 minuts

Paradigma i crisi és una proposta d’apropar-se al que hi ha: tres cossos en moviment, el temps, l’espai i algun element concret comú, i al que no hi ha: una construcció de significats o lògiques. Aquest és un treball que intenta no proposar un camí a seguir, que es construeix cap a enlloc, en el qual no hi ha cap tipus de jerarquies entre cos, objecte, espai, temps, so, llum. Intèrprets i demés agents treballen la dispersió i la concentració al límit, fins a aconseguir que les dues siguin una mateixa cosa, i en aquest territori, ingràvid i lax, conviden a que la mirada viatgi amb total llibertat, sense imposar res. Paradigma i crisi intenta posar en crisi nocions tan arrelades en el nostre pensament com perquè, per a què i cap a on per abocar-nos a una experiència que no pot ésser raonada sinó tant sols explorada.

Concepció i direcció Silvia Sant Funk
Creació i interpretació Bea Fernández, Aimar Pérez Galí, Jorge Dutor
Espai escènic Jorge Dutor, Silvia Sant Funk
Disseny llums Ana Rovira
Muntatge sonor Krishoo Monthieux
Vestuari Bernardino Cervigón

Producció Las Santas
Coproducció Mercat de les Flors, Antic Teatre
Col·laboren
 El Graner, La Caldera, La Poderosa

Amb el suport de
 Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, ICUB-Ajuntament de Barcelona.

Sílvia Sant Funk (Barcelona, 1970). Es forma com a ballarina a Barcelona, amb estades a Nova York i Caracas. Treballa durant alguns anys amb diferents companyies de dansa nacionals i estrangeres (Mercè Boronat, Mudances, Arthur Rosenfeld, Maria Antònia Oliver…). Al 2000, amb la necessitat de fer un treball més personal, de derrocar fronteres artístiques i mantenir una dinàmica creativa, cofunda, amb Bea Fernández i Mònica Muntaner, el col·lectiu Las Santas amb les que també codirigeix l’espai La Poderosa. Juntament amb Las Santas i des de La Poderosa, combina la seva activitat com a creadora-intèrpret amb un treball continuat de propulsió de projectes diversos dintre de l’àmbit de la creació a partir i al voltant del cos. Com a Santa ha creat: “Descontrolada”, “Ejercicio nº3”, “Bizarre”, “Apariencias o La otra piel”, “3encuentros-Primer ensayo sobre el sinsentido”, “Space Invaders” i el recent solo “Ella entra”.

http://www.lassantas.es/

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2011-2012

16 de maig 2012 (20:30h)

10€ – 5€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x