Dissabte 18 de gener

5a sessió del Taller de l’espectador

Inscriu-t’hi

Compartir

Sortida des del Mercat de les Flors a les 10h

Dins el taller de l’espectador Performances de la mirada, el Mercat ofereix la possibilitat d’apuntar-se només a aquesta sessió

– 11:30h Visita al centre de creació L’animal a l’esquena (Celrà, Girona). A càrrec de Pep Ramis i Maria Muñoz (Cia. Mal Pelo)

MAL PELO (Pep Ramis i María Muñoz) es forma l’any 1989 com a grup de dansa. Des del començament, la companyia ha basat el seu treball en una recerca constant de llenguatges. Durant els seus primers anys el grup va realitzar nombroses gires arreu del món. Mal Pelo ha rebut, entre altres, el Premio Nacional de Danza (2009) que atorga el Ministeri de Cultura i el Premi Nacional de Dansa (2001) de la Generalitat de Catalunya. L’any 2001 Pep Ramis i María Muñoz impulsen L’animal a l’esquena, un centre de creació i intercanvi multidisciplinari en una masia de Celrà (Girona). El centre és un refugi que fomenta l’experimentació i l’intercanvi d’idees i experiències entre directors d’escena, músics, videoartistes, teòrics i ballarins que participen en residències, tallers i laboratoris.

Companyia associada al Mercat de les Flors

– 12:30h Creació i trajectòria de Mal Pelo. Conferència a càrrec de Carlota Subirós, directora d’escena.

CARLOTA SUBIRÓS és llicenciada en Direcció Escènica i Dramatúrgia, amb el Premi Extraordinari de l’Institut del Teatre (1997), i llicenciada en Filologia Italiana amb el Premi d’Honor de la Universitat de Barcelona (2001). Ha dirigit més d’una vintena d’espectacles professionals, l’últim La rosa tatuada de Tennessee Williams al TNC (2013). En la darrera etapa d’Àlex Rigola com a director artístic del Teatre Lliure, va ser una de les artistes residents i va dirigir el monòleg La febre (2010), de Wallace Shawn, Jugar amb un tigre (2008) de Doris Lessing o Après moi le déluge (2007), de Lluïsa Cunillé, entre altres. Entre 2003 i 2011 ha estat membre de l’equip de direcció artística del Lliure, amb responsabilitats en la programació del teatre, així com en l’edició de la publicació ‘DDT, Documents de Dansa i de Teatre’. Ha traduït al català nombroses obres dramàtiques i imparteix diferents cursos a l’Institut del Teatre i a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett. Des de 2013 forma part del comitè de lectura del Teatre Nacional de Catalunya.

– 14:00h Dinar

– 17:00h Arribada al Mercat de les Flors

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2013-2014

Dissabte 18 de gener

20€ (inclou transport i dinar)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x