ABONAMENTS i ENTRADES

ABONAMENTS 

Abonament 4: 4 espectacles de qualsevol preu a escollir, 20% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 15% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament 6 o +: a partir de 6 espectacles de qualsevol preu a escollir, 30% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 30% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament 10 o +: a partir de 10 espectacles de qualsevol preu a escollir, 40% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 40% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament familiar Talla Única: a partir de 3 espectacles de la programació TALLA ÚNICA, descompte del 40% per a les persones adultes i del 40% per als infants (menors de 14 anys). S’ha d’adquirir un abonament per a cada membre de la família. Descompte del 15% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Els abonaments no són sempre aplicables als espectacles de festivals i cicles externs o co-organitzats amb altres entitats.

Avantatges de ser abonat del Mercat

  • · Flexibilitat a l’hora d’escollir els espectacles inclosos en l’abonament
  • · Accés privilegiat i gratuït a les activitats de la programació expandida (excepte tallers pràctics)
  • · Descomptes per als tallers pràctics
  • · Accés a altres descomptes i promocions puntuals al Mercat o amb altres entitats col·laboradores
  • · Informació periòdica sobre la programació i activitats del Mercat
  • · Descomptes permanents al TNC i al Teatre Lliure

Consulta el calendari d’activitats de la programació expandida per a completar la teva visita al Mercat.

Si necessites ajuda amb la tria o la compra del teu abonament o vols adquirir abonaments per a més d’una persona, truca’ns al 93 256 26 05 o escriu a publics@mercatflors.cat

VAL REGAL

El Val Regal es bescanvia per entrades a la nostra web (introduint el codi del val) o a taquilla. Pots comprar-lo online i enviar-lo per correu electrònic. Compra el teu val aquí.

PACKS

Per a immergir-se en l’univers particular d’un artista o un grup d’artistes

PACK CONSTEL·LACIÓ Deborah Hay: descompte del 40% per a mínim 2 espectacles de la constel·lació

PACK Hacer Historia(s): descompte del 30% per a la compra de 2 o més espectacles del cicle.

PACK Circ d’Ara Mateix: descompte del 20% per la compra de 2 o 3 espectacles i descompte del 40% per a la compra de 4 o més espectacles del cicle

FES-TE AMBAIXADOR

Comparteix la teva passió per la dansa i fes-te Ambaixador del Mercat recomanant-nos a família, amics, alumnes, companys de feina, … Si ens ajudes a fer créixer el nombre d’amants de la dansa, podràs gaudir de molts avantatges! Trucan’s al 93 256 26 05 o escriu a publics@mercatflors.cat

PROGRAMA DE PUNTS: PREMIEM LA TEVA FIDELITAT

Subscriu-t’hi abans de comprar les teves entrades o el teu abonament!

Aconseguiràs punts al teu compte personal automàticament comprant entrades. Amb el programa de punts, a partir de la teva primera compra, t’oferim un descompte per a tornar al Mercat! Podràs consultar els punts que hagis acumulat entrant al teu compte. Per a bescanviar-los per internet, només hauràs de realitzar la compra normalment, i al final, el programa t’oferirà la possibilitat de pagar amb punts. També podràs pagar amb punts a taquilla.

DESCOMPTES 

Descompte del 15%

Aturats, famílies nombroses, famílies monoparentals, famílies d’acollida, titulars Targeta Rosa, titulars Targeta Acreditativa Discapacitat, Veïns del Poble Sec, carnet de Biblioteques (només a taquilla), Abonats al Teatre Lliure i al TNC i Amics de la Dansa de l’APdC.

Per als joves 

Tarifa plana Divendres joves: 10€ per les funcions dels divendres per a menors de 30 anys.

15% menors de 30 anys,  per a la resta dels dies.

50% menors de 14 anys

El preu mínim un cop aplicat el descompte no podrà ser inferior a 8€.

Els descomptes s’aplicaran als espectacles de 25€, 22€, 18€, 16€, 12€ i 10€ i no seran acumulables amb els abonaments o altres descomptes o promocions.

Les entrades amb descompte requeriran la presentació de l’acreditació corresponent per accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar l’usuari haurà d’abonar la diferència amb el preu normal.

Grups

30% per a grups de mínim 8 persones.  Pots adquirir les entrades per Internet o gestionar la teva reserva al tel. 93 256 26 05 o a publics@mercatflors.cat

COMPRA D’ ENTRADES I ABONAMENTS

Al web del Mercat

Compra les teves entrades i abonaments fàcilment, sense cues ni comissions. Les podràs imprimir a casa o descarregar al mòbil sense passar per taquilla.

Taquilles Oficina Ciutadana de la Cultura (OCCU)

Palau de la Virreina, La Rambla 99, de dilluns a diumenge de 10h a 20:30h. Tel: 93 316 10 00.

Taquilles Mercat de les Flors

Lleida, 59, 08004 Barcelona , a partir de 2 hores abans de l’inici de la funció.

Canvi d’entrades

Pots canviar la teva entrada fins a 48 hores abans de l’inici de l’espectacle. El canvi d’entrada comporta un cost de gestió d’1,5€.

ATENCIÓ AL PUBLIC

93 256 26 05 de dilluns a divendres de 10h a 14h  publics@mercatflors.cat  

Edat recomanada

No és aconsellable l’entrada de menors de 5 anys als espectacles no destinats a públic de 0 a 99 anys. En qualsevol cas serà responsabilitat dels adults que els acompanyin.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x