ABONAMENTS 2018-19

ABONAMENTS

Abonament 4: 4 espectacles de qualsevol preu a escollir, 20% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 15% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament 6 o +: a partir de 6 espectacles de qualsevol preu a escollir, 30% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 30% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament 10 o +: a partir de 10 espectacles de qualsevol preu a escollir, 40% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 40% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament familiar: a partir de 3 espectacles de la programació familiar, TALLA ÚNICA 18/19, entrades a 8€ (adult i menor de 14 anys). S’ha d’adquirir un abonament per a cada membre de la família. Aconsegueix-lo aquí!

Els abonaments no són sempre aplicables als espectacles de festivals i cicles externs o co-organitzats amb altres entitats.

Avantatges de ser abonat del Mercat

  • Flexibilitat a l’hora d’escollir els espectacles inclosos en l’abonament
  • Descompte per al Taller per a Espectadors Actius, programa modular de seguiment de la temporada
  • Accés privilegiat a les activitats paral·leles
  • Podràs accedir a altres descomptes i promocions puntuals al Mercat o amb altres entitats col·laboradores
  • Rebràs informació periòdica de la programació i activitats del Mercat
  • Descomptes permanents al TNC i al Teatre Lliure

PACKS CONSTEL·LACIONS

Per a immergir-se en l’univers particular d’un artista o un grup d’artistes (fes clic en cada Pack per veure els espectacles que el formen):

PACK CONSTEL·LACIÓ DUTOR/PALOL: mínim 3 espectacles de la constel·lació: descompte del 40% (7€/entrada)

PACK CONSTEL·LACIÓ BORIS CHARMATZ 35€: entrades als 3 espectacles (2 al Mercat + funció del diumenge al MACBA + accés gratuït a les activitats)

PACK CONSTEL·LACIÓ BIG BOUNCERS: mínim 3 espectacles de la constel·lació: descompte del 40% (7€/entrada)

PACK CONSTEL·LACIÓ LA RIBOT 24€: entrades als 2 espectacles + activitats

PACK CONSTEL·LACIÓ ESCARLATA CIRCUS: mínim 3 espectacles de la constel·lació: descompte del 40% (10€/entrada) + accés gratuït a les activitats

On comprar el teu abonament

A taquilles o aquí.

Consulta aquí tota la programació.

Si necessites ajuda amb la compra d’abonaments o vols adquirir abonaments per a més d’una persona, truca’ns al 93 256 26 05 o escriu a publics@mercatflors.cat

TAQUILLES DEL MERCAT DE LES FLORS

Lleida, 59. 08004 Barcelona

Horari: a partir de 2 hores abans i fins a 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, els dies de funció.

TAQUILLES TIQUET RAMBLES

Palau de la Virreina (La Rambla, 99. 08001 Barcelona)

Horari: de dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h. Tel. 93 316 10 00.

Més informació a Barcelona Cultura

PROGRAMA DE PUNTS: PREMIEM LA TEVA FIDELITAT

Subscriu-t’hi abans de comprar les teves entrades o el teu abonament!

Aconseguiràs punts al teu compte personal automàticament comprant entrades. Amb el programa de punts, a partir de la teva primera compra, t’oferim un descompte per a tornar al Mercat! Podràs consultar els punts que hagis acumulat entrant al teu compte. Per a bescanviar-los per internet, només hauràs de realitzar la compra normalment, i al final, el programa t’oferirà la possibilitat de pagar amb punts. També podràs pagar amb punts a taquilla. Els punts caduquen al final de la temporada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x