ABONAMENTS 2018-19

ENTRADES I ABONAMENTS

ABONAMENTS

Abonament 4: 4 espectacles de qualsevol preu a escollir, 20% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 15% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament 6 o +: a partir de 6 espectacles de qualsevol preu a escollir, 30% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 30% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament 10 o +: a partir de 10 espectacles de qualsevol preu a escollir, 40% de descompte. Abonament personal i intransferible. Descompte del 40% per a entrades addicionals. Aconsegueix-lo aquí!

Abonament familiar: a partir de 3 espectacles de la programació familiar, TALLA ÚNICA 18/19, entrades a 8€ (adult i menor de 14 anys). S’ha d’adquirir un abonament per a cada membre de la família. Aconsegueix-lo aquí!

Els abonaments no són sempre aplicables als espectacles de festivals i cicles externs o co-organitzats amb altres entitats.

Avantatges de ser abonat del Mercat

 • Flexibilitat a l’hora d’escollir els espectacles inclosos en l’abonament
 • Descompte per al Taller per a Espectadors Actius, programa modular de seguiment de la temporada
 • Accés privilegiat a les activitats paral·leles
 • Podràs accedir a altres descomptes i promocions puntuals al Mercat o amb altres entitats col·laboradores
 • Rebràs informació periòdica de la programació i activitats del Mercat
 • Descomptes permanents al TNC i al Teatre Lliure

On comprar el teu abonament

Aquí o a taquilles (Tiquet Rambles i taquilles del Mercat a partir de 2 hores abans i fins a 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle).

Si necessites ajuda amb la compra del teu abonament o vols adquirir abonaments per a més d’una persona, truca’ns al 93 256 26 05 o escriu a publics@mercatflors.cat

FES-TE AMBAIXADOR: comparteix la teva passió per la dansa i fes-te ambaixador del Mercat recomanant-nos a família, amics, alumnes, companys de feina, … Si ens ajudes a fer créixer el nombre d’amants de la dansa, podràs gaudir de molts avantatges! Truca’ns al 93 256 26 05 o escriu a publics@mercatflors.cat

PACKS CONSTEL·LACIONS

Per a immergir-se en l’univers particular d’un artista o un grup d’artistes (fes clic en cada Pack per veure els espectacles que el formen):

PACK CONSTEL·LACIÓ DUTOR/PALOL: mínim 3 espectacles de la constel·lació: descompte del 40% (7€/entrada)

PACK CONSTEL·LACIÓ BORIS CHARMATZ 35€: entrades als 3 espectacles (2 al Mercat + funció del diumenge al MACBA + accés gratuït a les activitats)

PACK CONSTEL·LACIÓ BIG BOUNCERS: mínim 3 espectacles de la constel·lació: descompte del 40% (7€/entrada)

PACK CONSTEL·LACIÓ LA RIBOT 24€: entrades als 2 espectacles + activitats

PACK CONSTEL·LACIÓ ESCARLATA CIRCUS: mínim 3 espectacles de la constel·lació: descompte del 40% (10€/entrada) + accés gratuït a les activitats

 

PROGRAMA DE PUNTS: PREMIEM LA TEVA FIDELITAT

Subscriu-t’hi abans de comprar les teves entrades o el teu abonament!

Aconseguiràs punts al teu compte personal automàticament comprant entrades. Amb el programa de punts, a partir de la teva primera compra, t’oferim un descompte per a tornar al Mercat! Podràs consultar els punts que hagis acumulat entrant al teu compte. Per a bescanviar-los per internet, només hauràs de realitzar la compra normalment, i al final, el programa t’oferirà la possibilitat de pagar amb punts. També podràs pagar amb punts a taquilla.

TALLER PER A ESPECTADORS ACTIUS

El Mercat proposa una nova fórmula, un programa modular per a seguir de prop la temporada: 3 mòduls trimestrals amb activitats singulars i trobades per a aproximar-se i aprofundir entorn als creadors contemporanis i als seus universos creatius.

Cada mòdul és independent i inclou:

 • presentacions
 • conferències
 • pel·lícules
 • pràctiques corporals
 • assajos oberts / lectures comentades

L’espectador pot triar assistir a 1, 2 o 3 mòduls.

1 mòdul: 10€, 2 mòduls: 17€, 3 mòduls: 22€

La inscripció a les activitats per separat costa 3€

DESCOMPTES

Descompte del 15%

Aturats, famílies nombroses, famílies monoparentals, famílies d’acollida, titulars Targeta Rosa, titulars Targeta Acreditativa Discapacitat, Veïns del Poble Sec, carnet de Biblioteques (només a taquilla), Abonats al Teatre Lliure i al TNC i  Amics de la Dansa.

Per als joves 

Tarifa plana Divendres joves: 10€ per les funcions dels divendres per a menors de 30 anys.

15% menors de 30 anys,  per la resta dels dies.

50% menors de 14 anys.

El preu mínim un cop aplicat el descompte no podrà ser inferior a 8€.

Els descomptes s’aplicaran als espectacles de 28€, 25€, 22€, 16€ i 12€, i no seran acumulables amb els abonaments o altres descomptes o promocions.

Les entrades amb descompte requeriran la presentació de l’acreditació corresponent per accedir a la sala. En cas de no poder-ho acreditar l’usuari haurà d’abonar la diferència amb el preu normal.

Grups

30% per a grups de mínim 8 persones.  Pots adquirir les entrades per Internet o gestionar la teva reserva al tel. 93 256 26 05 o a publics@mercatflors.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x