Programes Educatius Mercat de les Flors 2017-18

Programes educatius: 0-18

 

HABITAR I VIURE LA CASA DE LA DANSA

A la casa de la dansa hi viu i s’hi viu la creació, la reflexió, la interrogació -qui sap si alguna resposta-; també hi viu el repte, el joc, l’acció, l’atreviment… Hi habita la mirada inquieta i l’alegria dels cossos, i l’escena palpitant. A la casa de la dansa hi viu l’art i l’artista, i l’espectador que ho perfà.

Cares d’una mateixa qüestió, a parts iguals complexa i captivadora, que compartirem un any més amb l’escola i les seves comunitats mitjançant el nostre projecte 0-18, que de nou ve carregat de propostes. Un projecte pensat des de la complicitat dels educadors i la generositat dels artistes. Ballarins, performers i coreògrafs, d’aquí i d’allà, que s’expliquen i que posen a l’abast dels més joves l’emoció, la fisicalitat i les metàfores del treball amb el cos.

L’articulació i contingut de la nostra oferta és a partir de programes exclusius per a les diferents etapes escolars, des de peces i processos fins a tallers molt diversos. Perquè aquesta casa té les cambres obertes a les mirades curioses dels més petits, joves i les seves famílies per a viure la dansa.

INSCRIPCIONS ESCOLARS als espectacles: www.barcelona.cat/ccp (a partir de dilluns 4 de setembre a les 9h)

CONSULTA fent clic aquí la informació per etapes i nivells

Més informació: educatius@mercatflors.cat
Telèfon: 93 301 00 60

Si ho prefereixes, consulta el desplegable dels Educatius  2017-18 aquí

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x