Programes Educatius Mercat de les Flors 2017-18
peso Herbal comprar cialis hojas de bambú pilling

Programes educatius: 0-18 (2017-18)

 

 

INSCRIPCIONS ESCOLARS als espectacles: www.barcelona.cat/ccp (a partir de dilluns 4 de setembre a les 9h)

CONSULTA fent clic aquí la informació per etapes i nivells

Si ho prefereixes, consulta el desplegable dels Educatius  2017-18 aquí sota:

HABITAR I VIURE LA CASA DE LA DANSA

A la casa de la dansa hi viu i s’hi viu la creació, la reflexió, la interrogació -qui sap si alguna resposta-, també hi viu el repte, el joc, l’acció, l’atreviment… hi habita la mirada inquieta i l’alegria dels cossos, i l’escena palpitant… A la casa de la dansa hi viu l’art i l’artista i l’espectador que ho perfà.

Cares d’una mateixa qüestió, a parts iguals complexa i captivadora, que compartirem un any més amb l’escola i les seves comunitats mitjançant el nostre projecte 0-18, que de nou ve carregat de propostes. Un projecte pensat des de la complicitat dels educadors i la generositat dels artistes. Ballarins, performers i coreògrafs que s’expliquen i que posen a l’abast dels més joves l’emoció, la fisicalitat i les metàfores del treball amb el cos.

L’articulació i contingut de la nostra oferta és a partir de programes exclusius per a les diferents etapes escolars: Grada Jove per a alumnes de secundària i batxillerat, el clàssic Dan Dan Dansa per a infantil i primària o El més petit de tots dins el projecte Bressol 0-3; programes que inclouen espectacles, tallers i projectes d’escola que utilitzen l’entorn artístic i social per al treball individual, en grup i col·lectiu, com a espectador i també com a co-creadors. S’acompanyen d’altres eines pedagògiques, tallers de cos, cursos per a docents de tots els nivells i el programa on-line Eines Dan Dan Dansa/CaixaEscena.

De la mà d’artistes d’aquí i internacionals, aquest any viurem peces, processos i tallers molt diversos: pels més petits Blink Flash Duncan, de la Montse Roig, Akari, de DA.TE Danza-Omar Meza o Slow Sports Kids, d’Albert Quesada; també  convidem a la companyia Z00 / Thomas Hauert amb l’espectacle Danse étoffée sur musique déguisée i tornem a tenir Back Àbac d’Àngels Margarit/Cia. Mudances. El circ està representat per InTarsi, de la companyia de circ “eia”. Per als més grans, Guy Nader|Maria Campos i Roberto Magro ens aproparan als seus treballs en sessions amb un format exclusiu per a alumnes de secundària.

Aquestes són algunes de les propostes i ressons que tindran lloc a la casa de la dansa aquesta temporada i aquests són alguns dels creadors que l’habiten. Una casa amb totes les cambres obertes a les mirades curioses dels més petits, joves i les seves famílies per a viure la dansa.

Preu per alumne: 5€
Més informació: educatius@mercatflors.cat

Telèfon: 93 301 00 60

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x