Programes educatius: 0-18

 

 

Consulta la informació per etapes i nivells aquí

 

PROCESSOS I ESCENARIS

El nostre programa 0-18 aquesta temporada es posa de nou en marxa amb noves propostes creatives. Presentem un programa amb espectacles, tallers, cursos als docents, projectes d’escola i projectes de ciutat que dirigim a tota la comunitat educativa. Volem aproximar interessos tot participant en el camí feliç de la transformació de l’escola avui. Per això és un programa que hem volgut construir des de llocs i aliances creativament diversos.

La nostra oferta s’articula a partir d’un programa complet per a les diferents etapes escolars amb els programes i espectacles dins Grada Jove, Dan Dan Dansa o El Més Petit de Tots, amb tallers i projectes d’escola que utilitzen l’entorn artístic i social per al treball individual, grupal i col·lectiu, com el projecte Escoles Tàndem, Tot Dansa/Tots Dansen per a Barcelona i Catalunya, o Creadors En Residència; i també amb projectes de procés creatiu. Tot acompanyat d’altres eines pedagògiques como el nou recurs online Dan Dan Dansa, realitzat a partir de la nostra maleta didàctica que, en aliança amb el programa CaixaEscena, enguany posem per primera vegada a l’abast de la xarxa web. El nostre desig és fomentar que el treball del cos, el moviment i la dansa, una vegada més, pugui esdevenir eix i disciplina transversal a l’escola i per l’escola.

Al Mercat busquem la complicitat de tots els esperits inquiets: els joves i els infants que des de l’institut i l’escola ens interroguen en silenci; els mestres, famílies i agents educadors que des del seu compromís comparteixen amb nosaltres somnis i possibilitats, i els artistes que des del seu capital personal i professional ens ofereixen noves maneres de mirar i comprendre el món.

Judit Bombardó i Montserrat Ismael
Programes públics i educatius

PROGRAMACIÓ I INSCRIPCIONS

Com cada any presentem un programa d’espectacles, tallers, cursos per als docents, projectes d’escola i projectes de ciutat que dirigim a tota la comunitat educativa i a les diferents etapes escolars. Volem aproximar interessos i participar en el camí feliç de la transformació de l’escola avui des de llocs i aliances creativament diversos. Per a dur els nostres programes col·laborem amb: I’Institut Municipal d’Educació de Barcelona – Ajuntament de Barcelona, Consorci d’Educació de Barcelona –Generalitat de Catalunya/Ajuntament de Barcelona, Institut del Teatre –Diputació de Barcelona, Transversal-Xarxa d’Activitats Culturals, Obra Social de La Caixa i la Fundació Catalunya – La Pedrera.

Inscripcions: www.barcelona.cat/ccp

Més informació: educatius@mercatflors.cat / Tel. 93 301 00 60

Segell_Qualitat_CCP_COLOR_RGB

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x