Carmen Segovia - Territoris de Llibertat - Mercat de les Flors 2016/2017

MÉS RECURSOS

PER A ALUMNES I MESTRES 

La motxilla de la Mogut

El nou recurs didàctic exclusiu per l’escola bressol 0-3, “La motxilla de la Mogut” protagonitzat per una mascota que invita als més petits, a pares, mares, mestres i famílies, a descobrir la dansa i el moviment lliure a través de materials i proposta d’activitats. 

DAN DAN DANSA / Maleta didàctica

Un recurs pedagògic que proposa unes activitats definides recollides en un dossier pedagògic i amb uns materials diversos que ajuden a potenciar la creativitat i la imaginació a l’aula, per edats i per cicles educatius.

DAN DAN DANSA / Versió online de la Maleta didàctica

Un nova oportunitat amb el programa CaixaEscena de l’Obra Social La Caixa. A partir de les eines digitalitzades que trobem a la maleta Dan Dan Dansa volem donar l’accés i convidar a qualsevol docent i alumne a introduir en el seu context, i amb la seva llengua, la dansa a l’aula amb materials i eines de divers format: des de vídeos, tutorials, materials visuals i plàstics, guies pedagògiques pel docent amb referències específiques al currículum competencial. La trobareu en breu a caixaescena.org

Curs de formació al professorat
Reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Acull professorat de tots els nivells educatius -escola bressol, educació infantil, primària i instituts- amb l’objectiu de formar i donar recursos per introduir el llenguatge de la dansa a l’aula.

Aquest any el curs 2017 té l’objectiu d’entendre com a través del llenguatge del cos, i des de la seva abstracció, es poden desvetllar molts imaginaris i obrir nous horitzons i projectes. Dansa, imaginaris i històries és el títol amb el qual coreògrafs, figurinistes i dramaturgs del món de les arts escèniques compartiran les seves visons amb els docents durant els dies 14, 21 i 28 de febrer, 7, 14 i 21 de març i 4 d’abril, de 18h a 21h al Mercat de les Flors.

Grup de treball Mestres en Dansa

Grup de treball vinculat al Mercat de les Flors nascut el curs 2013-2014 que uneix mestres amb interès envers el llenguatge de la dansa, el cos i el moviment.

 

PER A INFANTS I FAMÍLIES 

Tallers Intergeneracionals al Graner

Un diumenge al mes es convida a un artista resident o vinculat al Graner per a què comparteixi en família el seu treball. D’aquesta manera s’acosta l’obra de l’artista i/o coreògraf als pares, mares, nens i nenes del barri de la Marina i de la resta de la ciutat de Barcelona.

Blog familiar al Web Graner

Recurs educatiu online en el qual es pot trobar articles, entrevistes, recomanacions d’espectacles relacionats amb la dansa i les arts escèniques en general. Està adreçat a famílies, docents, alumnes i tot aquell que tingui una motivació o inquietud pel tema.

DVD educatius

Col·lecció de DVD per a famílies, infants i educadors amb propostes didàctiques, divertides i creatives al voltant dels espectacles: Momentari de Nats Nus,  Flexelf d’Àngels Margarit / Cia. Mudances i Nubes, d’Aracaladanza.

Edat recomanada: a partir de 5 anys. A la venda en punts habituals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x