Formació al Professorat 2018 - MERCAT DE LES FLORS

CURS DE FORMACIÓ AL PROFESSORAT 2018: “La certesa del procés creatiu: valorar la dansa a l’aula”

Curs de formació permanent al professorat 2018

Aquest curs dirigit a educadors de l’Escola Bressol, de l’Educació Infantil, Primària, Secundària i Cicles Formatius té com a objectiu propiciar un espai per l’intercanvi i l’aprenentatge del llenguatge de la dansa. Enguany, sota el nom La certesa del procés creatiu: valorar la dansa a l’aula, el curs pretén acompanyar al mestre per tal de trobar eines i recursos a fi d’avaluar i valorar el treball de la dansa a l’aula a partir de processos creatius compartits. En aquesta edició el professorat del curs està composat exclusivament per coreògrafs en actiu i que compten tots ells amb l’experiència directa d’aula.

D’ençà l’any 2007 el Mercat de les Flors organitza aquest Curs de formació per al professorat que completa l’oferta del Cicle Dan Dan Dansa per a l’escola infantil i primària. Amb la voluntat d’acompanyar educadors i escola. És un curs que ha anat creixent i consolidant-se dins la línia pedagògica de la nostra institució, com el punt de trobada i debat entre docents, creadors i gestors (que ha donat lloc així mateix a grups de treball estables) del context educatiu en dansa.

Programa del Curs 2018

Formulari d’inscripció

Preu: 100€ (s’efectuarà un descompte del 40% al professorat inscrit als espectacles i projectes educatius del Mercat de les Flors 2017/18).

Modalitat de pagament:

– Durant la sessió inaugural del curs, el 9 de gener: presencialment a les taquilles del Mercat de les Flors (de 17.15 a 20.15h)

– Del 10 al 22 de gener del 2018: online a la web del Mercat

Dates: Els dimarts  9,  23,  30 de gener,  20  i  27 de febrer,  13  i  20 de març

Horari: De 18 a 21 hores

Durada: La durada del curs serà de 20 hores en modalitat presencial, repartides en 7 sessions d’assistència obligatòria els dies marcat en el calendari.

Lloc: La seu dels cursos serà el Mercat de les Flors amb els materials de suport a la docència necessaris (reproducció audiovisual, cadires, taules, …)

Aquest curs està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

 

D-LAB CAIXAESCENA

En paral·lel a aquest curs presencial, enguany hem organitzat, conjuntament amb el Laboratori de CaixaEscena, un curs pilot d’eines d’anàlisi i desenvolupament d’iniciatives escèniques dins l’ensenyament infantil i de primària, plantejat a partir del debat i la mostra d’exemples. Una formació virtual que tindrà lloc de gener a abril a través del web de CaixaEscena

Programa del curs

D-LAB és una formació amb el reconeixement del Departament d’Ensenyament

Registre i més informació a: caixaescena.org i caixaescena@aportada.com

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x