Fem-ho junts - MERCAT DE LES FLORS

Fem-ho junts

 

La filosofia del Mercat és la del treball en xarxa, i per això al llarg de la temporada són múltiples les accions que fem juntament amb d’altres agents, festivals o entitats de la ciutat o del país. També són moltes les col·laboracions que hem establert a nivell internacional.

En són exemples els projectes comunitaris organitzats amb entitats socials al llarg de tot l’any, la col·laboració en premis, com el premi de dansa de l’Institut del Teatre o la programació conjunta de festivals com ara el Ciutat Flamenco. També hem establert llaços amb altres teatres o festivals europeus, en especial amb la xarxa europea de Cases de Dansa EDN, que té la seva oficina a casa nostra.

Us convidem a que seguiu tot el que fem més enllà de la programació a través de les nostres xarxes socials o bé subscrivint-vos al nostre butlletí electrònic

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x