17 de desembre

BREAKIN' CONVENTION (UK) + FESTIVALS KARAVEL & KALIPSO (FRANÇA) + DÉSOLÉ MAMAN GARDE ROBE (FRANÇA) + HOP FESTIVAL HOP MIRADES INTERNACIONALS. Inherent + Untitled + Fighting Spirit + Kintsugi

Compartir

 

Breakin’ Convention presenta “Inherent” de Wayward Thread

Inherent tracta de la necessitat d’involucrar persones que no són negres en moviments com el Black Lives Matter, així com de la incomoditat i dificultats que apareixen a l’hora de fer-se’n càrrec i posicionar-se. Una peça que explora els límits de la memòria i de la convivència en relació a l’opressió negra.

Creació i interpretació: Si Rawlinson, Ryan Naiken, Vladimir Gruev
Desenvolupada en el marc de la plataforma ‘Back to the Lab’ de Breakin’ Convention 2017

Durada: 10 minuts

Karavel i Kalypso presenten “Untitled” de Mazel Freten

“Es tracta de l’inici d’alguna cosa nova i excitant. Pots sentir com t’atrapa i fa implosió en silenci. Ulls parpellejant, cossos titubejant, sons transcendint. Un temps paralitzat en la sinceritat humana. Cap escenografia, només dos individus en total harmonia”

Creació i interpretació: Laura Defretin aka Laura Nala i Brandon Masele aka Miel
Producció: Association Kusma – Cie Julie Dossavi
Amb el suport de: Initiatives d’Artistes en Danses Urbaines (Fondation de France – Parc de la Villette), MJC de Colombes, Centre de la Danse Pierre Doussaint, Dyptik – Saint Etienne, Pôle Pik – Bron i Le volapük – Tours

Durada: 25 minuts

Désolé Maman (Garde Robe) presenta “Fighting Spirit” de la cie. Paradox-sal

A Fighting Spirit, vuit ballarines transcendeixen els seus propis cossos i els seus llenguatges mirant d’assolir una llibertat d’estil. En aquest nou espai d’expressió, on la qüestió de la femineïtat no es menciona però es personifica, trobaran els moviments per interpretar el que són: dones en comunió amb el seu cos i amb la seva força.

Coreografia: Ousmane Sy
Creació: All 4 House / Paradox-sal
Interpretació: Cynthia Lacordelle, Nadiah Idris, Odile Lacides, Stephanie Paruta, Valentina Dragotta, Nadia Gabrieli Kalati + 1 ballarina
Col·laboració: Alex Benth, Alex Lima, Fredericks Ngo Kii i Ahmed Said
Il·luminació: Steve Guenin
Producció: Garde Robe
Coproducció: Initiatives d’Artistes en Danses Urbaines (Fondation de France – Parc de la Villette, amb el suport de l’Acsé).
Amb el suport de:  Ville de Lille – MFW.

Durada: 38 minuts

Hop Festival presenta “Kintsugi: l’estètica de la imperfecció” d’Iron Skulls Co.

Kintsugi és una tècnica japonesa del segle XV per a la reparació d’objectes. La seva filosofia afirma que els desperfectes i les reparacions formen part de la història d’un objecte i no s’han d’amagar perquè l’embelleixen. Iron Skulls Co. aprofundeix en el format de quartet a la recerca de la relació entre tècnica, bellesa i imperfecció.

Direcció: Iron Skulls Co.
Interpretació: Adrián Vega, Diego Garrido, Moisés Moe, Agnés Salas i Héctor Plaza “Buba”
Música: Willy Barleycorn

Durada: 14 minuts

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

17 de desembre

20h

Sala MAC

8€ (preu únic per als 4 espectacles)

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x