SOL PICÓ - Dancing with frogs. Del 2 al 5 de novembre de 2017 al Mercat de les Flors

Del 2 al 5 de novembre

SOL PICÓ CIA. DE DANSA Dancing with frogs

Compra entrada

Compartir

La nova producció de la coreògrafa Sol Picó canvia de registre i se centra en l’home: en aquesta peça es reflexiona i s’analitza el món de la masculinitat, aquesta altra meitat del complement biològic del món femení. L’artista es pregunta com viu, sent, acciona, pateix i es relaciona l’home del segle XXI amb el món. Una aventura que la coreògrafa defineix com a àcida, bruta, gamberra i tragicòmica.

Coreògrafa i ballarina resident a Barcelona, Sol Picó va fundar la seva pròpia companyia el 1993, amb la qual ha desenvolupant el seu personal llenguatge. Amb més de 30 espectacles, molts d’ells guardonats, com Bésame el cactus, La Dona Manca o Barbie Superstar, El llac de les mosques… El 2004 va rebre el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya i el 2016 el Premio Nacional de Danza atorgat pel Ministeri.

Direcció Sol Picó / Assistent coreografia Carlos Fernández / Col·laboració en la dramatúrgia Marta Galan / Intèrprets Antoni Comas, Daniel Corrales, Elías Torrecillas, Guillermo Weickert, Junyi Sun, Pere Jou, Valentí Rocamora / Música Pere Jou (excepte Haka, d’Antoni Comas) / Escultura d’escena Nico Nubiola / Vestuari Valèria Civil / Coordinació tècnica i escenografia Joan Manrique /Disseny il·luminació Cube.bz / So Stéphane Cardeux / Producció Pía Mazuela, Núria Aguiló / Distribució Agente129
Coproducció
Mercat de les Flors, Festival Temporada Alta 2017, Sol Picó Cia de Dansa / Amb la col·laboració Centro Cultural Conde Duque / Amb el suport La Grainerie, Fabrique des Arts du Cirque et de l’Itinérance, Balma – Toulouse Métropole

#SolPicó #DancingWithFrogs

Dissabte, Una Hora Abans de la funció, sessió d’introducció a l’espectacle

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

Del 2 al 5 de novembre

20h (dg 18h)

Sala MAC

16€

Més informació

web de la cia

 

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x