Prorrogat fins el 3 d'abril

XAVIER BOBÉS Cosas que se olvidan fácilmente

Compartir

Espectacle recomanat a partir de 12 anys

L’any passat, l’autor d’aquest espectacle es va adonar que començava a tenir problemes de memòria. I va comprovar que la seva mare també patia buits importants. Aquests oblits van inspirar Cosas que se olvidan fácilmente, un espectacle fotogràfic que transforma els records i, de la mateixa manera que ho fa la ment, n’inventa de nous. Una petita història de la segona meitat del segle XX a Espanya. Un joc de cartes convertit en un muntatge teatral per a cinc espectadors.

Actor/ manipulador i creador escènic, Xavier Bobés es defineix com a autodidacta. Apassionat de la  poètica dels objectes, investiga des de fa més de deu anys tota mena d’objectes quotidians. Col·labora amb altres creadors com a intèrpret i com a manipulador. Aprofundeix en la recerca del contingut simbòlic/teatral dels objectes i de tot allò suposadament trivial, a través de la creació, l’assaig i la docència.

Creació i interpretació Xavier Bobés

Coproducció Festival TNT-Terrassa Noves Tendències
Amb la col·laboració L’animal l’esquena

Xavier Bobés és artista resident de L’animal a l’esquena, Celrà (Girona) des de 2013

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2015-2016

Prorrogat fins el 3 d'abril

18h i 21h (Dil 4, 19h)

Sala 111

15€

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x