Territoris de Llibertat (Ricardo Cavolo) - Mercat de les Flors 2016/2017

EDUCACIÓN SECUNDARIA, BACHILLERATO Y CICLOS FORMATIVOS (12-18 AÑOS)

 

Programes propis i compartits dirigits als joves i professors dels centres educatius de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.

Grada Jove presenta en horari escolar propostes que faciliten el treball i l’anàlisi del llenguatge contemporani de la dansa. Espectacles de joves creadors que com Pere Faura, presenten coreografies pròximes que connecten i provoquen al jove.

TOT DANSA I TOTS DANSEN

PROJECTE EN COL·LABORACIÓ: Institut d’Educació de Barcelona (IMEB), Institut de Barcelona i Xarxa Transversal 

Tot Dansa i Tots Dansen són projectes de pràctica artística a l’aula dirigits al centres d’educació secundària i batxillerat públics amb la col·laboració d’altres equipaments de la ciutat de Barcelona i de Catalunya. Es presenta com una eina educativa pel professorat però sobretot s’introdueix com una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva. La direcció artística va a càrrec d’un coreògraf professional elegit per concurs públic.

CREADORS “EN RESIDÈNCIA”

PROJECTE EN COL·LABORACIÓ: Institut de Cultura de Barcelona i Consorci d’Educació de Barcelona

Aquest projecte introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària de la ciutat a través del contacte directe i continuat d’un creador/a amb els estudiants. El seguiment del treball de l’artista i l’assessorament a l’institut va a càrrec del Graner.

GRADA JOVE/ESPECTACLES

Informació pràctica

Temporada: 2016-2017

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar esta configuración y obtener más información aquí.

x