SÂLMON< FESTIVAL

Del 8 al 18 de febrer

 

Moviment i més

No és fàcil definir un festival de creació, d’arts molt vives, quasi fins el mateix moment en que esdevé.

El que sabem a hores d’ara és que SÂLMON< es pensa des d’un centre de creació, el Graner, que treballa amb artistes 365 dies l’any. Així que intuïm que, com en d’altres ocasions, la nostra tendència natural ens durà a fer visibles aquestes relacions de mig i llarg recorregut, a presentar-vos a artistes que ja coneixeu i seguiu, però també a aprofitar l’oportunitat que el festival ens brinda per provocar nous enamoraments.

En aquest nostre acompanyament, SÂLMON< coprodueix per primer cop tres espectacles d’artistes que van participar en edicions anteriors: Cris Blanco, Patricia Caballero amb Mónica Valenciano i el Conde de Torrefiel. A més a més, com pensem que, abans de res un festival és una oportunitat per a la trobada, de maneres i en espais múltiples, seguirem apostant per una programació que s’expandeix fora del teatre i que incorpora altres mirades mitjançat una curadoria compartida.

També, un any més, mirarem cap a Amèrica Llatina, concretament a Xile i Colòmbia, amb la idea de sentir més d’aprop algunes de les seves preocupacions, les seves metodologies i compartir des de la pràctica.

SÂLMON< és un festival de creació en clau contemporània que treballa des de la confiança. Y tenim plena confiança en que ENS ESPERAVEU. Així que, només per això, aquí estem!

Consulta el programa a www.salmon-dance.com

#Salmon2018

Informació pràctica

Temporada: 2017-2018

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x