Educació infantil i primària (5-12 anys)

 

Si ets mestre, ja pots inscriure la teva classe a les funcions per a escoles. Tota la informació i inscripcions aquí!

 

El discurs i la coreografia com a joc, com a abstracció, com a expressió contemporània. Després de nou anys escoltant desitjos i demandes per part dels mestres, alumnes i famílies han fet que la nostra programació es consolidi, i sigui alhora l’esperó per a la presentació de les millors experiències.

PROJECTE ESCOLES TANDEM

PROJECTE EN COL·LABORACIÓ: Fundació Catalunya La Pedrera i Consorci d’Educació de Barcelona

Iniciem el segon any del projecte Tàndem amb l’Escola Bàrkeno del barri de la Marina a la Zona Franca de Barcelona, promogut per la Fundació Catalunya La Pedrera.  Un projecte educatiu innovador en què centres educatius, a través del partenariat amb institucions de referència del país, treballen conjuntament amb l’objectiu de fomentar l’èxit educatiu.

Amb una durada total de tres anys, el projecte Tàndem Escola Bàrkeno – Mercat de les Flors pretén crear un lloc ampli i sensible on el llenguatge de la dansa i les arts del moviment siguin vehicle alhora que matèria, i descoberta alhora que vivència. Un projecte que treballem en xarxa i posant a l’abast de l’escola recursos artístics i experiències amb interlocució directa amb creadors.

CICLE DAN DAN DANSA

Informació pràctica

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x