Taller per professionals de circ i moviment

Taller per a professionals de circ i moviment

Després de l’èxit del cicle formatiu i creatiu de circ i dansa organitzat el 2016, el Mercat de les Flors i La Central del Circ proposem pel 2018, amb la col·laboració del centre de creació de la dansa El Graner, una nova acció creativa, vivencial i formativa: un “taller d’artista”  dirigit per Jean-Michel Guy (FR) i Volmir Cordeiro (BR). Durant dues setmanes, acompanyaran 15 artistes cap a una nova mirada sobre el moviment i el circ contemporani; analitzant ambdues pràctiques per tal de conèixer què és el que actualment aquestes poden requerir.

Aquest taller està adreçat a artistes de circ contemporani i a artistes que treballin el moviment amb un elevat grau de compromís físic, interessats/des en crear una situació propícia a la investigació de les noves pràctiques de circ i dansa. Tindrà lloc del 9 al 21 d’abril de 2018 i conclourà amb una mostra en el marc del cicle Circ d’Ara Mateix del Mercat de les Flors.

Des de La Central del Circ, El Graner i el Mercat de les Flors, obrim una convocatòria per a seleccionar 15 artistes professionals de circ i moviment (entre 7 i 8 de cada disciplina) per a participar en un taller d’artista a la cruïlla d’ambdues arts, amb Jean-Michel Guy, investigador, conseller artístic i director, i Volmir Cordeiro, coreògraf, ballarí i investigador. Aquest taller recobrirà la filosofia d’un laboratori.

Data límit d’admissió de candidatures: 14 de gener de 2018

Bases de la convocatòria

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x