Seleccionats els ballarins de la Producció Nacional de Dansa

Després de l’audició celebrada el passat mes de maig ja han estat seleccionats els ballarins que interpretaran les dues coreografies que componen la Producció Nacional de Dansa. La PND forma part del Pla d’Impuls a la Dansa que ha posat en marxa el Departament de Cultura de la Generalitat i que ha encarregat al Mercat de les Flors la seva coordinació i gestió.

Seran dues peces que crearan dos coreògrafs que van ser triats en convocatòria pública: Roser López Espinosa i Thomas Noone, que oferiran les peces L’estol i Many, respectivament.

Els noms dels ballarins seleccionats són Iris Borras Anglada, Nora Baylach Delgado, Samuel Minguillón, Maria Hernando Blasco, Enrique López Flores, Roberto Provenzano, Daniel Rosado Ávila i Andrea Vallescar García O’meany

La Producció Nacional de Dansa s’estrenarà al Mercat de les Flors el proper 28 de setembre i ja té tancada una gira per 17 municipis d’arreu de Catalunya durant els mesos posteriors a la presentació.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x